Matej Dokić
ZVJEZDANO LJETO U KARLOVCU

Gibonnijev nastup vrhunac proslave 440. rođendana grada na četiri rijeke

Karlovac je proslavio svoj 440. rođendan uz nastup popularnog glazbenika Gibonnija, kojeg je u backstageu upoznalo pet naših čitateljica i za uspomenu kući ponijelo fotografiju s omiljenim pjevačem.

Kao jedan od rijetkih gradova koji zna točan datum svog 'rođenja' Karlovac svake godine postaje mjesto dobre zabave na kopnu usred ljeta. Krilatica novog koncepta naziva Zvjezdano ljeto je '440 sati za 440 godina', a šest krakova zvijezde predstavlja isto toliko tematskih grupa – koncerti, izložbe, festivali, eventi, sport i susreti. Posljednjeg dana manifestacije, 13. srpnja, posjetitelji, točnije plesni parovi, zagrijali su se tradicionalnim Rođendanskim balom, na kojem ih je simboličnih 440 otplesalo valcer u čast ovom gradu na četiri rijeke. Istu večer uslijedio je vrhunac proslave pod karlovačkim zvjezdanim nebom - nastup Zlatana Stipišića Gibonnija. Poseban je to dan bio i za naših pet čitateljica koje su na nagradnom natječaju osvojile upoznavanje i fotografiranje s Gibonnijem u backstageu nakon koncerta, a Vesna Bijelić Hajsan iskoristila je tu nagradu kao iznenađenje za svoju kćer Kristinu koja je baš na dan kad i Karlovac proslavila svoj 16. rođendan.

- Vrlo sam privilegirana što sam kćeri uspjela priuštiti jedno prekrasno iznenađenje kao što je fotografiranje s umjetnikom kojeg svi u obitelji oduvijek slušamo. Majka sam četvero djece i iznimna mi je čast što moja djeca mogu odrastati uz Gibonnijeve hitove – rekla je naša čitateljica Vesna.

Koncert Zlatan Stipisic Gibonni 
Dan grada Karlovca 
Fotograf Matej Dokic 130719
Matej Dokić
Gibonni s obožavateljicama: Franka Prpić, Vesna Bijelić Hajsan, njezina sestra Jasna Šorman i kćer Kristina Bijelić koja je proslavila 16. rođendan

Koncert Zlatan Stipisic Gibonni 
Dan grada Karlovca 
Fotograf Matej Dokic 130719
Matej Dokić
Nataša Muić i Nada Paulić sa svojim glazbenik idolom

Zvjezdano nebo otvoreno je najstarijom karlovačkom manifestacijom Ivanjskim krijesom, a ove je godine po prvi put održan i Festival balona. Karlovac je bogatim sadržajem manifestacije, atmosferom i dobrom voljom vrhunskih domaćina pokazao da je u mnogočemu jedinstven, ali i da može postati prepoznatljiv ne samo u Hrvatskoj nego i šire.

Linker
10. travanj 2024 21:24