Nino Serdarušić, Nikola Mektić, Borna Gojo, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Borna Ćorić
 HTS/Mario Ćužić
ovaj put bez reketa

Hrvatski tenisači u odijelima pravi su prizor: Zablistali su na gala večeri Davis Cupa

U nešto ozbiljnijem izdanju i bez reketa u ruci zablistali su hrvatski teniski reprezentativci na Gala večeri Davis Cupa koja se održala u povijesnoj palači Cibeles u Madridu.

Kristalna galerija jedne od najpoznatijih svjetskih turističkih atrakcija bila je domaćin večeri kojoj su prisustvovali svi timovi koji će se od sutra natjecati za najbolji nacionalni tim svijeta. Među njima našli su se i naši tenisači zablistali u tip-top sređenim izdanjima.

Borna Ćorić predvodio je naše tenisače koji su za ovu prigodu obukli svečana odijela. Večera je prošla u svečanom raspoloženju, a na meniju su bili razni španjolski i internacionalni specijaliteti. Bio je ovo pravi odmak od svakodnevnih napornih treninga koje naši reprezentativci odrađuju u kompleksu Caja Magica. Uz Ćorića, na večeri su bili i Borna Gojo, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Nino Serdarušić te vodstvo HTS-a.

Madrid, Španjolska, 16.11.2019.- Službena večera Davis cupa. Na slici Vladimir Jovanoski, Nino Serdarušić, Nikola Mektić, Borna Gojo, Jelena Kostanić Tošić, Nikolina Babić, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Borna Ćorić, Neven Nekić, Franc Regina, Petar Mirić.
Foto HTS/Mario ĆUŽIĆ
HTS/Mario Ćužić
Službena večera Davis cupa

Slobodne trenutke između treninga, naši reprezentativci provode uz društvene igre ili pak uz razgled grada. Madrid iznova posebno oduševljava našeg reprezentativca Matu Pavića koji je ususret odlasku u Španjolsku kazao - "Moja idealna destinacija je Španjolaska, a posebno Madrid. Ovdje je dobra klima, hrana i vino. Grad živi 24 sata, pun je izvrsnih restorana i sviđa mi se način života gdje se sve kasno odvija. Recimo na večeru se odlazi oko 22 sata navečer što meni odgovara jer nisam jutarnji tip!"

Hrvatski tenisači

Naši reprezentativci u Madridu su radno - u ponedjeljak igrali su protiv Rusije, dok ih u srijedu očekuje rasprodana Caja Magica i dvoboj protiv domaćina Španjolske. Prvi igrač domaćina bit će Rafael Nadal.

Borna Ćorić

Za Hrvatsku će u ponedjeljak kao prvi igrač igrati Borna Ćorić, dok je Borna Gojo prijavljen kao drugi. Za parove su prijavljeni Ivan Dodig, Mate Pavić i Nikola Mektić. Priveremeni izbornik Hrvatske je Franko Škugor, a sve dvoboje možete pratiti na televizijskom prijenosu uživo u programu HTV-a.

Madrid, Španjolska, 16.11.2019.- Službena večera Davis cupa. Na slici ino Serdarušić, Nikola Mektić, Borna Gojo, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Borna Ćorić
Foto HTS/Mario ĆUŽIĆ
HTS/Mario Ćužić
Nino Serdarušić, Nikola Mektić, Borna Gojo, Franko Škugor, Ivan Dodig, Mate Pavić, Borna Ćorić

Linker
18. travanj 2024 07:48