promo
Lijepe uspomene

Indira se uhvatila harmonike: Druženje u Vukovaru svima će ostati u sjećanju

Pjevačica Indira Levak prisjetila se svojih korijena u ljetnoj školi u kojoj je s djecom zasvirala i zapjevala.

"Vukovar me divno ugostio! Bila sam u najboljem društvu, dječjem! Posjetila sam ljetnu školu projekta "Korijeni", i uvjerila se kako djeca koja dolaze iz raznih zemalja uživaju u druženju, stvaranju uspomena, a sve ih povezuju - isti korijeni.", rekla je Indira Levak koja se u druženju prihvatila harmonike.

promo

Srce joj je bilo puno zbog posjeta svojoj rodnoj Slavoniji. "Tu je moje rodno selo, tu je moja Slavonija...", napisala je stihove poznate tamburaške pjesme Indira Levak pored fotografija druženja. Prije toga je posjetila autentični salaš i odmarala se na bali sjena u prirodi.

promo

"Bitno je znati od kud potječeš, njegovati običaje, naš jezik, dobro poznavati svoju kulturu. Živjeti možemo bilo gdje na svijetu, ali ne smijemo zaboraviti otkud potječemo.", napisala je Indira koja ponosno ističe svoje korijene, ali uvijek ističe da postoji samo jedna mana ako si rođen u Slavoniji.

"Čim se rodiš u Slavoniji, znaš da će ti život biti borba s kilogramima. Ja sam tipičan primjer i zato moram pripaziti. Za seksi tijelo morala sam se odreći kulena i čvaraka te jesti mnogo voća i povrća", rekla je jednom prilikom Indira.

Promo

Linker
25. travanj 2024 00:01