Press
Nije kasno!

Klapa Rišpet rasprodala koncert u Lisinskom i najavila još jedan datum koncerta u Zagrebu

'Dalmatinski slavuji' svakim svojim nastupom prirede nezaboravne večeri prepune emocija, a njihov nadolazeći koncert 25. veljače rasprodan je do zadnje karte gotovo mjesec dana prije. No, na zahtjev publike, najavljen je novi koncert na istom mjestu jedan dan kasnije.

Glasovita Klapa Rišpet, jedna od naših najpoznatijih klapa, prije nekoliko mjeseci oduševila je svoju brojnu publiku s viješću kako početkom godine sprema dva velika koncerta za sve svoje obožavatelje. S obzirom da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, od početka je bilo očito kako su pred sretnicima koji su navrijeme nabavili karte, zasigurno nezaboravne večeri s potpisom "Dalmatinskih slavuja", kako ih publika zove od milja.

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, što iz godine u godinu rezultira iznimnom potražnjom karata za njihove nastupe i ove je godine gotovo mjesec dana uoči prvog od dva planirana koncerta, onoga zakazanog 25. veljače u dvorani Lisinski u Zagrebu, rasprodana i posljednja ulaznica za emotivni spektakl koji spremaju.

Vijest da neće moći prisustvovati nastupu svojih omiljenih izvođača razočarala je brojne obožavatelje njihova rada i djela, radi čega su slavuji, odlučili svim svojim obožavateljima priuštiti priliku da ipak podjele s njima radost pjesme i života na dodatnom koncertu koji klapa Rišpet najavljuje dan nakon, također u dvorani Lisinski u Zagrebu 26. veljače i ulaznice su u prodaji.

Press
 

Ovakva pomama već polako postaje tradicija s obzirom da su i prošle godine također raspjevali metropolu kroz dva uzastopna termina. Svojim kultnim hitovima poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat" te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno. Na pozornicama će im se pridružiti i brojni renomirani gosti i prijatelji koji će svojim nastupima dodatno uveličati svaki od koncerata.

"Sve ćete nas zajedno moći vidjeti 25. veljače na pozornici Lisinskog i 7. ožujka u Areni u Splitu - uz neka posebna pojačanja na bini za ovu prigodu! Dakle sve je spremno i jedva čekamo, a očekuju vas još i iznenađenja, Neno Belan i Giuliano uz nas u Zagrebu i Doris Dragović i Zorica Kondža uz nas u Splitu" - izjavljuje Pero Kozomara, koji je zaslužan za pjesme koje diraju u srce.

Tu priči nije kraj jer će ove godine Klapa Rišpet nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, radi čega su posebno uzbuđeni. Naime, nakon Lisinskog zakazan je veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, prijestolnici "pisme". S obzirom da je koncert u Splitu zakazan 7. ožujka, dan na koji se obilježava i slavi ljepši spol, savršena je prigoda za provod sa prijateljicama, ili pak prilika da svojoj dragoj uz najljepše ljubavne pjesme pokažete koliko Vam znači. Ulaznice za drugi koncert u Zagrebu moguće je kupiti od danas putem sustava Eventim ili na blagajni Lisinskog. Za splitski koncert također putem sustava Eventim.

Linker
14. studeni 2020 18:50