Ljeto u Tehničkom
Čak 23 događanja

Ljeto u Tehničkom se nastavlja: Bogat program u kolovozu garantira zabavu onima koji ostaju u metropoli

Program Ljeto u Tehničkom, odvija se u dvorištu Tehničkog muzeja Nikola Tesla, gdje se iz dana u dan izmjenjuju raznovrsna događanja.

I treći mjesec za redom, otkako je krenuo program Ljeto u Tehničkom obećaje dobru zabavu onima koji ljetne mjesece provode u Zagrebu. Organizatori najavljuju čak 23 događanja u kolovozu na Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik!

Program se odvija u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hala V i vrta.

Kula all night

Utorak, 4. kolovoza, 17:00-23:00, ulaz slobodan.

Prošlo je gotovo godinu dana otkako smo posljednji puta slušali Kulin all nighter, stoga je pravo vrijeme da zakažemo novu zabavu niskih bass frekvencija u vrtu Tehničkog muzeja.

ChilliBar

Srijeda, 4. kolovoza, 17:00-23:00, ulaz slobodan.

Pod okriljem festivala Ljeto u Tehničkom, otvaramo ljetnu ChilliBar kuhinju, u kojoj će Vam svoje glazbene specijalitete pripremati i servirati vrhunski kuhari dobrog zvuka: Rasta Altitude Sound, Richma, Shantea.

Dan Jamajke

Četvrtak, 6. kolovoza, 17:00-23:00, ulaz slobodan.

Proslavite s nama slobodu zemlje koja obogaćuje čitav svijet svojom bogatom kulturom, te posebnim glazbenim izričajima, od kojih će na našem partiju najviše biti zastupljeni Reggae i Dancehall. Reggae je glazba slobode, mira i ljubavi, a Dancehall se javlja kao radikalniji izraz buntovništva i slobode. Big Oz, Hana, Shone Alcapone i Groove Playaz pobrinut će se da čujemo samo najbolje od Jamajke.

Whateverest

Petak, 7. kolovoza, 17:30-23:00, ulaz slobodan.

Još jedno Whateverest okupljanje.

Velvet Festival "I Love You" soundsystem

Subota, 8. kolovoza, 19:00-23:00, ulaz slobodan.

Velvet Festival 2021 u Zagreb dovodi djelić atmosfere s festivala okupanog suncem, Mediteranom i pomno odabranim programom.

Graffiti na Gradele u Tehničkom vol. 3

Subota, 22. kolovoza, 17:00-23:30, ulaz slobodan.

Stiže nam treći i posljednji GNG u Tehničkom, koji nas je lijepo ugostio i dao nam priliku da dašak Bola, mora i naše Bijele kuće donesemo na druženje u Zagreb.

Art Zagreb

27. - 29. kolovoza.

Art Zagreb međunarodni je sajam umjetnina koji organiziramo jednom godišnje. Mjesto susreta umjetnika, kolekcionara, galerista, kustosa i ljubitelja umjetnosti u najširem smislu. Od prvog izdanja 2018. godine, ovaj sajam središnje je događanje hrvatskog tržišta umjetnina. Art Zagreb na jednom mjestu nudi vrhunsku hrvatsku umjetnost. Osim dvadesetak štandova, trodnevni sajam ugošćuje niz panela, predavanja, filmskih projekcija i partija.

Pročitajte i:

Nipplepeople i Ida Prester udružili snage: Jedan od rijetkih nastupa u metropoli zakazan je u MSU

Covid safe zona zabave: Nema predaje na Martinskoj! I ovo ljeto se pleše, ali uz prilagođene uvjete

Ljeto u Tehničkom ide dalje: Najavljen bogat program s čak 33 događanja u narednih mjesec dana

Linker
17. travanj 2024 16:53