Lidija Lešić
 PR
GAP

Poznati američki brend se vratio u Hrvatsku! Na otvorenje dućana stigla poznata lica

Američki brand Gap najpoznatiji po trapericama vratio se u Hrvatsku, točnije u Arena Centar u Zagrebu gdje su se okupili obožavatelji brenda, među kojima se nalaze i poznata lica hrvatske scene.

Novootvorena trgovina u Zagrebu nudi ponudu odjeće i modnih dodataka za odrasle, djecu i bebe. Otvorenje nove trgovine nisu propustili Petra Kurtela, Lana Mihić, Damir Kedžo, Sementa Rajhard, Lara Antić, Lidija Lešić i mnogi drugi.

"Jako smo uzbuđeni što smo u Zagrebu otvorili našu novu trgovinu i jako se veselimo što ćemo kupcima u Hrvatskoj ponuditi Gap kolekcije kao utjelovljenje američkog stila, a to znači visoku kvalitetu, udobnost, moderan dizajn i funkcionalnost za cijelu obitelj", poručio je prilikom otvorenja Roy Hunt, viši potpredsjednik globalne franšize.

PR
Sementa Rajhard

PR
Damir Kedžo

Gap već 50 godina diljem svijeta nudi modne komade za ljubitelje trapera i casual odjeće. Osnovan 1969. godine u San Franciscu, Gap kolekcije su dizajnirane kao osnova modernog odijevanja što podrazumijeva jeans, klasičnu bijelu košulju, kaki hlače i dodatke koji su trend sezone, a ove godine se i logomanija vraća na velika vrata. Proljetna kolekcija u Gap-u nudi traper, pulovere, hoodice s kapuljačom, majice s logom te košulje i jakne. U osnovi branda su klasični komadi odjeće jedinstvenog i bezvremenskog izgleda.

PR
Lidija Lešić

PR
Lara Antić

PR
Petra Kurtela

Linker
20. travanj 2024 09:49