PREMIJERA U ZAGREBU

Premijera filmskog hita "Inferno" privukla brojne poznate

Nakon "Da Vincijeva koda" i "Anđela i demona" konačno je zagrebačka kina stigao treći nastavak filmskog serijala o legendarnom tumaču simbola – Robertu Langdonu!

Niti loše vrijeme kojeg je pratila cjelodnevna kiša, niti nogometna Liga prvaka sinoć nisu spriječili zagrepčane u pohodu na kino Cineplexx City Center one East gdje se održala svečana hrvatska premijera filmskog hita "Inferno"! Podsjetimo kako je ovo filmska adaptacija istoimenog svjetski poznatog bestselera uglednog autora Dana Browna, a radi se o trećem po redu filmu o najpoznatijem tumaču simbola na svijetu – Robertu Langdonu. Kao i u prethodna dva nastavka („Da Vincijev kod“ i „Anđeli i demoni“) i u ovome glavnu ulogu tumači dvostruki oskarovac Tom Hanks, a režije se prihvatio također dvostruki oskarovac Ron Howard. U ostalim ulogama pojavljuju se Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan i mnogi drugi.

Prvim gledateljima ove nadolazeće box-office uspješnice koja sa službenom kino distribucijom u hrvatskim kinima započinje od sutra, 20. listopada pridružile su se i brojne poznate osobe iz našeg javnog života među kojima izdvajamo Uršulu Tolj, Suzy Josipović Redžepagić, Lanu Zrnić, Olju Vori, Igora Vorija, Damira Hoyku, Antoniju Mandić, Editu Misirić i Sandija Cenova. Sudeći prema prvim reakcijama gledatelja nakon premijere, film "Inferno" svojom je kvalitetom nadmašio prethodnika i nesumnjivo je da će pobuditi zanimanje kod širokog dijela publike.

Linker
18. travanj 2024 06:04