Goran Perešin
Stani i gledaj

Salonke Anite Dujić su pravo osvježenje: Sivo-crnu kombinaciju odlično je začinila bojom

Da samo jedan modni detalj može dobro "začiniti" jednostavnu kombinaciju pokazala je Anita Dujić koja je svoj crno-sivi outfit razgirala sa zanimljivim salonkama.

Odlične isprane sive traperice u stilu devedesetih i ležerni sivi sako na Aniti Dujić ostavili bi dojam "već viđenog" da stajling nije tako dobro začinila zelenim salonkama na tanku, ne previsoku potpeticu. Njezin look pravi je dokaz kako se od jednostavnih komada, među kojima je i obična crna majica, može složiti elegantna kombinacija samo zahvaljujući modnim dodacima.

Goran Perešin

Osim Anite, na predstavljanje novog Land Rover Defendera, stigla je i pjevačica Ivana Marić, koja je topli zimski dan iskoristila za outfit koji će moći kopirati i na proljeće - pojavila se u kratkim hlačama, laganoj zelenoj bluzici i čizmicama boje konjaka s kojima je uskladila i torbicu.

Goran Perešin
Ivana Marić

Doris Pinčić Rogoznica došla je zanimljivoj maloj tamno-ljubičastoj haljini koja iznimno laska njezinoj vitkoj figuri.

Goran Perešin

Novi model luksuznog automobila oplemenjen je mnogim inovacijama i poboljšanjima pa mnogi nisu htjeli propustiti njegovo predstavljanje pa su tako novi Land Rover Defender provjerili i Marko Tolja, Tina Walme, Iris Cekuš i brojni drugi.

Goran Perešin

Linker
18. travanj 2024 11:31