VRIJEDNO PRIZNANJE

Sportska elita uživala u idiličnoj splitskoj večeri: Seke Zaninović, Mirta Šurjak i Matea Jelić u najboljem wellnessu na svijetu

Više od 250.000 putnika diljem svijeta, koji su birali između stotina hotelskih wellness&spa centara diljem planeta, odlučilo je da u 2021. nema premca timu hotela Radisson Blue. Njihov ‘Spalato Spa‘ proglašen je najboljim u kategoriji modernih, luksuznih hotela, a vrijedno međunarodno priznanje ‘World Luxury Spa Award 2021‘ svečano je proslavljeno, uz razne delicije i pjenušac te brojna lica iz splitskog društvenog života.

Naši ponajbolji tekvandoisti Matea Jelić i Toni Kanaet, umirovljene sportašice Ana Zaninović i Lucija Zaninović Kuzmanić, televizijska novinarka Mirta Šurjak i još mnoga poznata imena okupila su se na proslavi vrijednog priznanja za spa Spalato.

"Često idem u spa&wellness centre, a u ovom sam svojedobno čak i snimala jedan članak o ljepoti i to baš za magazin Gloriju", prisjetila se na partyju Mirta Šurjak, a da obožavaju ići na masaže i slične tretmane otkrile su nam i bivše tekvandoistice Ana i Lucija našalivši se da im to dođe kao svojevrsni izlazak otkako su obje mame.

image
Mirta Šurjak
SPALATO SPA

Gala svečanost održana u prostorima spa Spalato bila je prilika i da ga mnogi uzvanici prvi put razgledaju nakon završetka njegove renovacije ovoga proljeća, kada je dobio i pet zvjezdica. Vrijednu nagradu ovaj splitski dragulj za opuštanje zahvaljuje jedinstvenom konceptu, kako po pitanju interijera, tako i tretmana, koji se baziraju na prirodnim, organskim proizvodima.

image
Lucija i Ana Zaninović
SPALATO SPA
image
Toni Kanaet i Matea Jelić
SPALATO SPA

More, kamen i svjež zrak prepoznatljivi su simboli Dalmacije koje je arhitektonski JE‘R Studio pretočio u jedinstveni ambijent Spalato Spa centra, a vrhunski stručnjaci i terapeuti su integrirali ljekovita svojstva ružmarina, bora i lavande kako bi se postiglo autentično iskustvo opuštanja i relaksacije.

U opisu nagrade koja je hotelu stigla u rujnu stoji i da je Spa Spalato najveće i najluksuznije mjesto za opuštanje tijela i duha u Splitu. Prostire se na čak 2.600 metara četvornih, a između ostalog u ponudi ima vanjski bazen, prostarnu terasu, 23-metarski grijani, unutarnji bazen, dva hidroterapijska bazena, jacuzzi, dvije finske saune i parnu kupelj. Tu su još i hladna fontana, Bucket shower tuševi, dovoljno prostora za opuštanje na udobnim ležaljkama i tiha soba. Naravno, spa ima i sve potrebno za opuštanje u dvoje, a njegov tim osobito se ponosi aparatima za njegu lica i tijela koji su skladu s najnovijim tehnologijama neinvazivnog pomlađivanja.

image
Anamarija Asanović
SPALATO SPA

"Vjerujemo da sve što uistinu čovjeku treba se može pronaći u prirodi i to primjenjujemo u masažnim tretmanima, ritualima tijela, kineskoj terapiji i u tretmanima lica preparatima vrhunskih brendova. Kupelji i opuštajući tretmani uključuju razne pilinge i obloge, širok raspon masaža i aromaterapiju, vruće kamenje i široku ponudu azijskih masaža certificiranih terapeuta", istaknuli su stručnjaci iz ovog nagrađenog spa centra, koji je odlična pozivnica za posjet Splitu i u zimskim mjesecima.

image
Spalato Spa
SPALATO SPA
image
Spalato Spa
SPALATO SPA
image
Spalato Spa
SPALATO SPA
Linker
18. travanj 2024 23:36