Tvrđava svetog Mihovila u Šibeniku
 Promo
'Let's Rock!'

Svi putevi vode u Šibenik: Više od deset omiljenih glazbenih imena nastupa za proslavu prvog dana ljeta

Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta u dalmatinskom gradu obilježit će jednodnevni festival 'Let's Rock!' na kojem će nastupiti brojni domaći izvođači i kantautori, konačno je poznat finalni popis glazbenika kao i detalji o ulaznicama.

Objavljen je kompletan popis izvođača koji će nakon dugo vremena uživo stati pred publiku i zajedno s njom pozdraviti ljeto na, podno i među zidinama šibenske Tvrđave sv. Mihovila! U festivalskom izdanju "Let's Rock!" tvrđava 21. lipnja postaje epicentar glazbe, u čijem se središtu nalaze domaći izvođači i kantautori čiji je glazbeni izričaj ostavio traga na nacionalnoj glazbenoj sceni.

The Fogsellers, Pi i Porto Morto dodatak su već najavljenom popisu izvođača – Ichabod, Ischariotzcky, Jonathan, J.R. August, Lovely Quinces, Nipplepeople, Pocket palma, Rolo – koji će se od popodnevnih sati izmjenjivati na nekoliko pozornica tvrđave, slaveći osim početka ljeta i Svjetski dan glazbe.

Tvrđava kulture Šibenik, uz potporu Hrvatske glazbene unije, upravo na taj simboličan datum vraća glazbu u svakodnevni život i to organizacijom festivala koji za cilj ima podržati glazbenike, umjetnike i ostale dionike glazbene industrije nakon razdoblja neizvjesnosti i dana tišine te zajedno s publikom odaslati poruku optimizma.

Poštivanje proporuka stožera

Događanje će biti održano u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera, što znači da će broj posjetitelja biti ograničen. Stoga organizatori pozivaju posjetitelje da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu i pridružie se valu pozitivnih vibracija - Let's rock!

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od ponedjeljka, 8. lipnja u 12 sati, putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15 postona cijenu ulaznice. Ostalima će ulaznice biti dostupne od srijede, 10. lipnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets po cijeni od 130 kuna.

Pročitajte i:

Dobro nam došlo ljeto: Nakon mjeseci tišine u Šibeniku se priprema pravi glazbeni spektakl

Svaki dan, cijelog ljeta: Počinje 'Ljeto u Tehničkom', bogat i raznolik program za Zagrepčane i goste

Najavljeni novi izvođači Seasplasha: Martinska je lokacija koja bi mogla postati sigurno glazbeno utočište na Jadranu

Dunja nije više solo: Lovely Quinces sada je i službeno bend, a izašao je i njihov premijerni singl

Sretni su i Gabi i Matija: Preuređeni prostor bivšeg kina Odeon nosi ime šibenskog velikana Arsena Dedića

Linker
17. travanj 2024 05:35