Promo
Rise Up festival

U centru Zagreba predstavljen novi ljetni festival

Na jučerašnjem druženju u centru Zagreba službeno je predstavljen Rise Up festival. Brojne okupljene pozdravila je Super Babe Killah, koja je kao rođena Porečanka, ali i posjetiteljica brojnih festivala s posebnim veseljem govorila o samom festivalu koji će se održati  9. i 10. lipnja na porečkoj Peškariji.

Organizator uz bogat line up posjetiteljima nudi i spektakularan vizualni doživljaj, tako da će uz glazbene zvijezde festivala posjetitelji moći uživati i u vrhunskom produkcijskom showu. Pripremili su i bogat gastronomski program s regionalnim masterchefovima i u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre. Također, posjetitelji festivala moći će porečku panoramu promatrati s nebeskih visina – iz balona na topli zrak ili pak s mora jer će se jedan od partyja događati na brodu. Svaku večer u ponoć u zrak će se pustiti na tisuće svjetlećih lampiona, čija prodaja ide u humanitarne svrhe, a prikupljena sredstva bit će uplaćena potrebitim s područja lokalne zajednice.

Promo
Amar i Alma Bukvić

U jučerašnjoj večeri predstavljanja uživali su brojni ljubitelji ljetnih glazbenih festivala poput: Anite Dujić, Kristine Šalinović, Damira Kedže, Slavka Sobina i mnogi drugi. Ulaznice za glazbeni spektakl nalaze se u prodaji preko sustava Eventim te u poslovnicama agencija Kompas i Atlas u Hrvatskoj i Sloveniji i do kraja tjedna se mogu kupiti po dvostruko nižoj early bird cijeni. Više informacija o paketima ulaznica možete pronaći na službenoj stranici festivala.

Promo
Anita Dujić

Promo
Vladimira Spindler i Joško Tešija

Promo
Slavko Sobin

Promo
Damir Kedžo i Isabela Rakonić

Promo
Sanja Drakulić

Promo
Juraj Jogunica i Senna Ušić Jogunica

Promo
Marina Paulenka i Vanda Volić

Promo
Kristina Šalinović

Promo
Damir Kedžo, Super Babe Killah i Slavko Sobin

Promo
Vlatka Kolarović

Linker
14. travanj 2024 02:45