ŠOK ZA OBITELJ

U tridesetoj godini iznenada preminula mlada korejska glumica Kim Mi-soo, zvijezda serije Hellbound

Glumica je u poznatoj korejskoj seriji glumila članicu kulta New Truth Society, koji iskorištava strah javnosti od nadnaravnih entiteta

Korejska glumica Kim Mi-soo (29) zvijezda Netflixove serije Hellbound, iznenada je preminula u 30. godini, prenosi Variety.

"Kim nas je iznenada napustila u srijedu. Zamolili bismo vas da se suzdržite od izmišljanja priča tako da bi obitelj koja je u šoku mogla tugovati", objavila je njezina agencija Landscape Entertainment, a uzroj smrti nije naveden.

image

Kim Mi-soo

YOUNG HO/DDP USA/PROFIMEDIA

Glumica je najpoznatija po ulozi u Netflixovoj seriji "Hellbound", u kojoj je glumila članicu kulta New Truth Society, koji iskorištava strah javnosti od nadnaravnih entiteta. Osim toga, glumila je u filmovima "Memories" i "Kyungmi’s World" te u serijama "Human Luwak", "Hi Bye, Mama!" i "Into the Ring".

Čitajte i: Kreator Squid Gamea otkrio što možemo očekivati od druge sezone te najavio mogućnost snimanja i treće

Glumica je nedavno u Koreji imala premijeru svoje nove serije "Snowdrop", koju na zapadu prikazuje Disney+. Snowdrop je romantična melodrama, smještena u pozadini prodemokratskog pokreta iz 1987., a Kim Mi-soo glumi studenticu i aktivistkinju koja dijeli spavaonicu s glavnom junakinjom Young-ro.

Čitajte i: Jamie Dornan otvoreno o boli nakon smrti oca nakon fatalne bolesti: "Ovo mi je najgora godina u životu"

Serija je izazvala velike kontroverze zbog upitne povijesne točnosti, izbora pjesama i prikaza Korejaca, a izvještava se da su sponzori povukli svoju potporu te je pokrenuta peticija predsjedniku Južne Koreje, koja je navodno prikupila više od 300.000 potpisa.

Linker
18. travanj 2024 18:39