promo
SURADNJA O KOJOJ SE PRIČA

Velikim tulumom predstavljena Kenzo x H&M kolekcija u New Yorku

Sinoć je na adresi Pier 36 u New Yorku održana spektakularna modna revija Kenzo x H&M koju je za tu prigodu režirao legendarni Jean-Paul Goude. Svi gosti uživali su u jedinstvenom doživljaju i zaigranoj energiji nove kolekcije koju su dizajnirali kreativni direktori kuće Kenzo; Carol Lim i Humberto Leon, za švedskog high street diva H&M.

U ritmu posebno osmišljenog remiksa pjesme „Express Yourself“ Sama Spiegela, plesači, beatbokseri, zviždači i glazbenici ujedinili su se u ideji da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije. Koreografiju je z aovu priliku posebno osmislio suradnik kuće Kenzo, Ryan Heffington te je publici iščekivanu kolekciju predstavio kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera koji nastupa pod imenom Ice Cube.

promo
Lupita Nyong'o

promo
Sienna Miller


"Ova noć bila je posvećena svemu onome što volimo kod suradnje Kenzo x H&M – bila je zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitih svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje, izjavili su Carol Lim i Humberto Leon.", kreativni direktori kuće Kenzo.

"Predstavljanje ove suradnje uistinu je bilo spektakularno. Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printevima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju.", izjavila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M.

Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u preko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 3. studenog.

promo
Rosario Dawson

Cijelu reviju pogledajte u fotogaleriji!

Linker
25. travanj 2024 06:22