Vaterpolisti
 PR
'OBOJI USKRS LJUBAVLJU'

Veliko srce vaterpolista: Zbog humanitarne akcije postali umjetnici

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti slobodne su trenutke iskoristili kako bi prikupili pomoć za obitelji korisnika Zaklade 'Hrvatska za djecu' želeći blagdane nekoliko obitelji učiniti ljepšim i ugodnijim.

'Uskrs predstavlja novi početak. Kroz korizmeno vrijeme odricanjem od nekih sitnica koje su nam svagdašnje u životu, na neki način činimo sebe boljima, jačamo svoju volju, tako da si damo do znanja da se uvijek možemo promijeniti, nabolje. Samo je pitanje hoćemo li u tome uspjeti, koliko smo ustrajni!', rekao je vaterpolist Mladosti Jerko Anzulović i dodao – 'Ovaj smo Uskrs moji suigrači, partneri i ja odlučili pomoći obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija. Osjećaj da možemo nekom uljepšati ovaj blagdan nama daje dodatnu snagu i sreću. U današnjem užurbanom svijetu, kada imamo sve manje prilike za obiteljska druženja, razmislimo i posvetimo više pažnje ljudima oko nas!'

Tematska uskršnja jaja vaterpolisti su poklonili najmlađim članovima obitelji koje su darivali. Uskrs će četiri brojčano velike obitelji kojima je pomoć najpotrebnija biti u znaku blagostanja. Na ugodnom blagdanskom druženju obitelji su im se zahvalile, a za uspomenu su se i fotografirali s igračima i partnerima. Igrači najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolo kluba nekoliko su slobodnih sati između utakmica proveli u bojanju jaja.

Instrukcije za ovaj pothvat Anotniju Petkoviću, Franku Laziću, Jerku Jurlini, Jerku Anzuloviću te Luki Bajiću dao je akademski slikar, Dubrovčanin Pietro Boban podučivši ih slikanju i posebnoj tehnici oslikavanja uskršnjih jaja. Ovaj mladi umjetnik dobitnik je čak tri rektorove nagrade, a iako strastveni navijač Juga rado se uključio u ovaj projekt Mladostaša.

Vaterpolisti Mladosti ovaj će Uskrsni vikend provesti radno. Na bazenu Mladosti u petak, 19. i subotu 20. travnja igra se završnica Regionalne vaterpolo lige

PR
Vaterpolisti

PR
Vaterpolisti

PR
Franko Lazić

PR
Franko, Antonio

PR
Jerko, Pietro, Franko, Antonio

PR

PR

PR

PR

PR
Vaterpolisti

Linker
08. travanj 2024 17:34