Što nas čeka?

Astrolog o mjesecu pred nama: ‘Prebajkovita slika da bismo je konkretno doživjeli, a najviše će je osjetiti dva znaka‘

Poznati astrolog koji je osvojio široke mase svojim originalnim tumačenjima, analizirao je trenutno stanje planeta na nebu i svoje tumačenje podijelio za Gloria.hr.

Popularni astrolog Uranovo Dijete koji svojim astrološkim analizama informira (i zabavlja) veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, za čitatelje Gloria.hr analizirao je period pred nama. Idućih mjesec dana, kako kaže, bit će uvelike obilježen znakom Riba i mnoštvom planeta koji prolaze tim znakom. Uz to, kroz skori period Merkur kreće u retrogradni hod, ali Uranovo Dijete ne vidi razloga za brigu - naprotiv kaže čeka nas period uživanja. Njegov tekst prenosimo u cijelosti.

"Na nebu je konjukcija Jupitera i Neptuna u znaku Ribe o kojem bruje interneti i mreže. btw, tu je i Venera do 2. svibnja, ali i Mars sve tamo do 24. svibnja. Da, lijepa slika, ali je ‘prebajkovita’ da bismo je konkretno do/živili, osim onih koji su istinski duboko vjerovali u sebe i svoje snove. Da, ovo je nekom ispunjenje snova ili konačno prosvijetljenje, iscijeljenje, spas, čisti blagoslov, a nekome tek intezivni snovi ili bujna mašta ili klica jednog velikog sna kojeg će netko okusiti tek ako mu se u potpunosti preda, gotovo skrušeno i pobožno i fanatično, bez trunke sumnje. Ovo je duuuboki zaron u svijet psihe i hrpa znanja i uvida, promjenjenih pogleda i novih spoznaja, a jedna od njih bi mogla biti činjenica da jako malo znamo. ovo je milost i pružanje ruke nemoćnima, gladnima, bolesnima, očajnima.

Čitajte i: Tko je Astrolog Uranovo dijete? Bivši novinar i strastveni DJ čita zvijezde neobično duhovito

S druge strane ogromna razočaranja, eskapizmi, ludila, laži i prevare, dezorijentiranost, pogubljenost, dubuka depresija. Sve ovisi gdje je tko sam sa sobom, ali svakako prilika da uopće osvijestimo u kojem smo stanju, no za to je potrebno povlačenje u osamu i mir, što je više moguće eliminirati ljude, a uključiti tišinu. I pojačat je. Konzumirati glazbu koja opušta i relaksira ili pak onu koja iz nas izvlači sve neosviješćene energije. Ukratko, art ili sve psihološke i ‘alternativne’ tehnike u ovom nekom dvomjesečnom razdoblju spašavaju i nude utjehu, ali i vraćaju energiju i snagu, koja će biti demotivirana sve dok joj ne podarimo gore nabrojano.

Ovo je uvijek i slika ogromne love, basnoslovne cifre, ali i golemi gubici iste. Ovo je skrivena lova, ovo su fantaziranja o bogatstvu, laganom i bezbrižnom životu. Ovo je manifestiranje i čarobiranje i kemijanje. Lova kao način iskupljenja grijeha. Lova koja nestaje, curi. Oprana lova.

Dva posebna znaka

Ovaj bi utjecaj najviše mogli osjetiti ljudi rođeni u trećoj dekadi znaka/podznaka Ribe/Strijelac. Ovo je i golema mašta i inspiracija, stvaralaštvo. Ovo su bitne tajne i otkrića - ne samo grandiozna i svima vidljiva, znanstvena i slično, već i naša osobna koja nas bacaju na neki novi životni put. Potreba za dubinskim razumijevanjem. Ovo su i sva daleka putovanja u bilo kojem smislu. Ovo je svakako duhovni trip. Sretno!

Uz spomenite planetarne pozicije, tu je i Merkur koji je itekako bitan za svakodneni život, koji će biti u znaku Bika do kraja travnja. Nakon toga ulazi u Blizance, biva retrogradan pa se 23. svibnja opetovano vraća u znak Bika i ostaje ondje do 13. lipnja.

Merkuru u Biku nigdje se ne žuri, nema strogoće, nema Ovnovskog reda, rada, znojenja, već popustljivost pred čulima. Komunikacija je općenito blaga, nježna, obazriva, strpljiva. Misli su više fokusirane na novac i na sve ono što nam isti može priuštiti, ali ne tolko u egzistencijalnom smislu, već hedonističkom, stoga smišljamo trikove kako do još više love koja će nam kupiti to što sladostrasno želimo. Ako nema para, ima prirode i mirisnih livada, dobrih ljudi, okupljanja prijatelja, fine klope i umjetnosti, sitnih, ali iskrenih znakova pažnje i ljubavi. u krajnjem slučaju i mašta čini čuda, okrepljuje i miluje.

image
UNSPLASH

Čitajte i: Poznati astrolog predviđa što nas čeka u skoroj budućnosti: ‘Uzalud nam zalihe brašna i ulja‘

Svakodnevnica postaje ležernija, opuštenija, nema žurbe, trčanja, strke, sve obavljamo u laganom ritmu, možda plešući, pjevajući, nasmijani, radosni, razmišljajući o materiji, čulima, bilo kojoj zadovoljštini; primjerice prije odlaska na masažu svraćamo u slastičarnu kako bi se zasladili, obična kava pretvara se u super ukusan ručak, a možda i u romansu, jer da, puno ćemo razmišljati o ljubavi, dodirima koje dugo želimo, nježnosti, pažnji. Ovo je period umjerenog tempa i zbog merkura u Biku, ali i zbog planeta u znaku Ribe", zaključuje astrolog Uranovo Dijete.

Linker
17. travanj 2024 23:04