Brutalno iskrena

Uoči 85. rođendana Jane Fonda otkrila kako brine o svojoj koži

Glumica je objasnila da ona nikada ne oklijeva otkriti svoje godine, kada ju pitaju, međutim isto tako prizna sama sebi, da je u donekle ‘povlaštenom‘ položaju.

Jane Fonda godinama je bila sinonim za dobru formu, izgled i atletsku figuru, a sada ova glumica na pragu svoje 85. iskreno govori o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula.

"Uskoro ću imati 85, ali ne doimam se tako staro. Želim da se mladi ljudi prestanu bojati starosti, želim pomoći ljudima da shvate da samo zato što su u određenim godinama ne znači da se moraš odreći života, odreći zabave, odustati od toga da imaš dečke ili cure, sklapanja novih prijateljstava ili što god želiš raditi", objasnila je svoju filozofiju legendarna Jane Fonda u razgovoru za Vogue.

image

Jane Fonda

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Glumica je objasnila da ona nikada ne oklijeva otkriti svoje godine, kada je pitaju, međutim isto tako prizna sama sebi, da je u donekle ‘povlaštenom‘ položaju. "Kažem si: ‘Da, Fonda, imaš novca. Možeš si priuštiti trenera. možeš si priuštiti plastičnu kirurgiju. Možeš si priuštiti face lifting. Možeš si priuštiti stvari koje će ti pomoći da i dalje izgledaš mlado.‘ To je istina. Novac pomaže. Dobri geni i mnogo novca, kako je netko nekad rekao", potpuno je otvoreno progovorila o održavanju kulta mladolikosti.

Zatim se nadovezala o svojoj povijesti plastične kirurgije, spomenuvši da svi znamo brojne žene koje su bogate, podvrgnule su se brojnim tretmanima, a izgledaju "grozno".

image

Na setu filma ‘Book Club 2 - The Next Chapter‘

COBRA TEAM/BACKGRID/PROFIMEDIA

"Ja sam išla na zatezanje lisca, ali sam stala jer nisam htjela izgledati deformirano. Nisam ponosna na činjenicu što sam to napravila", priznala je. Dodala je da nije sigurna bi li opet išla na jednu - da joj zatreba.

"Priznajem da sam ga napravila i kažem možeš postati ovisan. Nemoj nastaviti s tim. Mnoge žene, ne znam, ovisne su o tome", njeno je viđenje.

image

Jane na setu filma ‘Book Club 2 - The Next Chapter‘

COBRA TEAM/BACKGRID/PROFIMEDIA

"Ne radim mnogo tretmana, ne trošim mnogo novca na kreme za lice ili nešto takvo, ali brinem se da mi je koža dovoljno vlažna, spavam, krećem se, klonim se sunca i imam dobre prijatelje koji me nasmijavaju. Smijeh je jako dobra stvar isto", zaključila je Jane Fonda.

Linker
25. travanj 2024 23:12