Press Vikler i ruž
Vikler i ruž

Adventska čarolija stigla je i u poznati zagrebački salon: Vile i ledene kraljice očarat će svakog prolaznika

Iako je još uvijek studeni, adventski ugođaj već je zavladao interijerom poznatog zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž. Svečanim izlozima ovog uistinu posebnog interijera zavladale su vile i ledene kraljice u svoj raskoši i bogatstvu bijelih i srebrnih ukrasa, koji čine magičan ugođaj koji očarava svakog prolaznika Frankopanske ulice.

Novootkriveni prikazi bajka pokazani su kroz suvremene dizajnerske slike izmišljenih šuma punih polarnog sjaja, vila i slatkih životinjica. Salon Vikler i ruž već tradicionalno iz sezone u sezonu radi intervencije u interijeru uz pomoć prigodnih dekoracija. Transformacija prostora vidljiva je kroz svaki izlog, a prolaznike i klijente ispunjava radošću Božića. Ovaj prostor budi maštu zahvaljujući autorici interijera Snješki Kožul iz studija Papillon, koja kroz svoj rad kreira i predstavlja trendove koji ovaj put pružaju i neočekivane trenutke čarolije.

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Izlozi su tek početak priče jer ulaskom u interijer dekoracije u prostoru oživljavaju blagdanski duh. Poseban osjećaj topline u promatraču budi pogled na blagdanski stol, u centralnoj prostoriji salona , koji je ukrašen dekoracijama u obliku neodoljivih slastica koje potpisuje Ivana Berišić, a inspiriran je obiteljskom gozbom i središnjim dijelom slavlja u svakom domu.

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

U "relax roomu" ,gdje se klijentice opuštaju uz fine napitke sa sušenim voćem,cimetom i vanilijom dok su u postupku bojanja kose, smjestila su se dva bogato okićena božićna drvca i palma koja se odlično uklapa u ovu cijelu inspirativnu priču čiji kraj ne želite saznati odmah, već želite da vaš boravak u ovoj beauty čaroliji vrhunskih frizera traje malo duže nego obično.

Press Vikler i ruž

Press Vikler i ruž

Linker
04. prosinac 2021 03:53