Znamo kako to postići

Detalji čine razliku: Savršena kuhinja znači samo jedno - da je izrađena po mjeri vašeg doma

Svi mi koji volimo kuhati i uživati oko stola vrlo dobro znamo kako je kuhinja duša i srce svakog doma. A kad je ‘skrojena‘ baš onako kako odgovara našim navikama i željama - svi će to osjetiti na pripravljenom jelu, ali i na raspoloženju domaćina. Stoga smo pronašli najbolju adresu za ispunjenje svih vaših želja.

PRIMA se svojim uslugama u potpunosti prilagodila nastajanju kuhinje prema individualnim zahtjevima i željama. Stoga se kuhinje koje možete naći u PRIMA salonima ne ističu samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju svim željama kupaca.

Široka ponuda kuhinja proteže se od blok kuhinja, preko modularnih do kuhinja po mjeri, dostupnih u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do retro stila, uvijek u skladu s trendovima na tržištu.

image
PRESS

Najvažnija odlika PRIMA kuhinja po mjeri je njihova prilagodba svakom prostoru. Kuhinja koja nastaje u PRIMA salonima zaseban je projekt u potpunosti osmišljen baš za svakog kupca. Po nacrtu koji prodajni savjetnici izrade, proizvodi se kuhinja u PRIMA tvornicama. Svaka je drugačija jer je rezultat prostora s kojim kupac raspolaže, njegovih želja i navika.

image
PRESS

Proces započinje besplatnom izmjerom vašeg prostora, a nastavlja se u salonu gdje, uz stručno savjetovanje prodajnih savjetnika, nastaje savršena kuhinja. Nakon proizvodnje kuhinje u PRIMA tvornicama te usluge dostave i montaže, nastaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa.

image
PRESS

Najkvalitetniji materijali osiguravaju vrhunsku kvalitetu i estetski atraktivnu kuhinju koja će činiti središte svakog doma. Uz više od 200 elemenata u ponudi, PRIMA kuhinje po mjeri će se pobrinuti da niti jedan centimetar ne ostane neiskorišten.

image
PRESS

U PRIMA salonima dostupna vam je izuzetno široka paleta boja i dekora za kuhinje po mjeri.

Možete odabrati fronte u sjaj ili mat izvedbi i kombinirati ih s korpusima po željama, a posebnu pažnju su posvetili i izboru ručkica, kod kojih osim izgleda birate i završnu obradu. Detalji poput ručkica mogu znatno utjecati na cjelokupni izgled kuhinje, a za minimalistički izgled PRIMA nudi i tip-on mehanizam za lako otvaranje bez ručkica.

image
PRESS

Osim što odražava osobni stil, kuhinja mora odgovarati estetici cijelog doma. Kuhinja je postala dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom.

image
PRESS

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i estetiku PRIMA kuhinja, posjetite najbliži PRIMA salon gdje vas čekaju prodajni savjetnici s kojima odmah možete dogovoriti termin 3D modeliranja kuhinje po mjeri vašeg doma.

Za više informacija, PRIMA salone možete kontaktirati putem službene e-mail adrese na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, inspiraciju kako urediti svoj kuhinjski kutak možete pronaći na službenom Facebook, Instagram i Pinterest profilu.

COCO maison dekorativno posuđe, koje je ekskluzivno dostupno u PRIMA salonima i webshopu, samo su neki od detalja zbog kojih vaša kuhinja može zablistati u punom sjaju.

Neka kuhanje bude zabava u kojoj sudjeluje cijela obitelj, a kuhinja ponovno postane omiljeno mjesto okupljanja puno smijeha, ljubavi i novih okusa!

Linker
19. travanj 2024 17:03