Profimedia, Abaca Press
oko za detalje

Iskazala se: Melania Trump se uhvatila posla i preuredila Bijelu kuću

Kao i svaka prva dama prije nje, Melania Trump ostavila je traga u Bijeloj kući. Melania se odlučila urediti i dekorirati njihov dom kojem je promjena bila potrebna. Sudeći po fotografijama, pokazala je znanje kada je dizajn interijera u pitanju.

Supruga Donalda Trumpa i prva dama SAD-a Melania Trump pokazala je da ima dobro oko za detalje, kao i ukus za uređenje doma. Brojnim prostorijama u Bijeloj kući Melania je dala novo, osvježeno lice.

Crvena, Zelena i Plava soba doživjele su najviše promjena - u Crvenoj su promijenjene tapete, u Zelenoj zastori, dok je Plava soba restaurirana. "Tapete u Crvenoj sobi izblijedile su od sunčeve svjetlosti toliko da su gotovo postale ružičaste. Te bi sobe uvijek trebale izgledati savršeno, do preuređenja je moralo doći", kazao je Stewart McLaurin, predsjednik Povijesnog udruženja Bijele kuće.

Prošle godine Melania je u Plavu sobu donijela nekoliko restauriranih komada iz povijesne grupe namještaja poznatog kao Bellangé apartman, a renovirala je i kuglanu koja je posljednji puta obnovljena 1994. godine, za vrijeme vladavine Billa Clintona. Također, dizajnirala je i prostirku za sobu za diplomatsku recepciju. Prije Melanie, Michelle Obama je napravila neke preinake u Bijeloj kući - zamijenila je crveni tepih u Cross Hallu i uredila državnu blagavaonicu, a kao i njezina nasljednica, i Michelle je nadgledala sve radove u kući. Kako bi nadgledala obnovu, Melania se zainteresirala i informirala o povijesti.

Novouređene prostorije prvi će moći vidjeti australski premijer Scott Morrison i njegova supruga Jenny na državnoj večeri, zajedno s ostalim uzvanicima.

U.S. First Lady Melania Trump arrives before President Donald Trump presents the Presidential Medal of Freedom to Mariano Rivera in the East Room of the White House in Washington on September 16, 2019. During his 19 seasons in Major League Baseball, Mariano Rivera established himself as the greatest relief pitcher of all time. Signed by the New York Yankees in 1990, Mr. Rivera would become a 13-time All-Star and 5-time World Series champion., Image: 471202629, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

Linker
18. travanj 2024 16:44