airbnb.co.uk
AIRBNB I PANTONE

Londonski zeleni apartman za borbu protiv zimske depresije

Boja 2017. godine je zelena, ali ne bilo koja već Greenery. Tako je odlučio institut Pantone, svjetski autoritet za boje, koji svake godine prognozira koja će boja te godine biti najzastupljenija.

U boji Greenery ima malo žute koja priziva svjetlo i sunce te pozitivno djeluje na psihu. To je boja koju u prirodi najčešće povezujemo s tek izniklom travom ili zelenim jabukama, a simbolizira novi početak.

airbnb.co.uk

Zato su Pantone i Airbnb udružili kako bi napravili unikatan prostor inspiriran bojom Greenery, prostor koji zelenilo šume prenosi u – interijer. Kuća nazvana "Outside In" nadahnuta je bojom godine, a dizajnirana je kako bi ohrabrila posjetitelje da u 2017. krenu s dozom svježeg optimizma i nade nakon loše i turobne 2016. Ova londonska kuća zamišljena je kako bi pomogla gostima da prevladaju zimsku utučenost i depresiju.

airbnb.co.uk

airbnb.co.uk

Prostor je opremljen impresivnom drvenom recepcijom, unutarnjim staklenikom koji služi kao blagovaonica, "vrtnom" spavaćom sobom s pokošenim travnjakom, šatorom namijenjen za spavanje djece i kuhinju koja ne oskudijeva najrazličitijim biljkama, začinskim i ukrasnim.

airbnb.co.uk

airbnb.co.uk

Uz odmor u ovom divnom zelenom apartmanu, gostima se nude i brojne aktivnosti povezane s prirodom i zdravim načinom života – od radionica izrada terarija, do satova Tai Chija.

airbnb.co.uk

Apartman možete razgledati i rezervirati ovdje.

Linker
24. travanj 2024 08:13