Profimedia, Mavrixphoto
PRIJATELJSKA POSLA

Luksuzno zdanje s neodoljivim bazenom ostaje među slavnim prijateljima

Luksuzno zdanje koje izvana izgleda poput kakvog resorta ostaje među prijateljima: kuću od koje se glumac Jared Leto teška srca rastao kupila je njegova prijateljica i kolegica Cara Delevingne.

Svoj losanđeleški dom glumac Jared Leto prodao je sestrama Cari i Poppy Delevingne: za kuću okruženu zelenilom i skrivenu od znatiželjnih pogleda izdvojile su 1,5 milijuna dolara, a nije poznato je li britanska glumica, zvijezda filma "Valerian i grad tisuću planeta", dobila prijateljski popust. Naime, njih dvoje su zajedno glumili u filmu "Odred otpisanih" i nakon višemjesečnog snimanja ostali dobri prijatelji.

Splash News
Cara Delevingne na premijeri novog filma

Kuća u koju će se Cara i Poppy Delevingne uskoro useliti ima četiri spavaće sobe i tri kupaonice te prostrani dnevni boravak s kaminom. Leto ju je opremio i s glazbenim studijom, koji će dobro doći Cari s obzirom na to da je nedavno objavila svoju prvu pjesmu, a ima i dovoljno prostora za organiziranje partyja: u kući ima dovoljno prostora za goste uz šank i biljar, ali i vanjski dio je odlično opremljen. Na raspolaganju su im skriveni dnevni boravak u zelenilu i roštilj te veliki bazen. Zahvaljujući biljakama koje je okružuju, kuća djeluje kao da ste smješteni u nekom luksuznom resortu.

S obzirom na to da je Cara odlučila svoju manekensku karijeru zamijeniti onom glumačkom sve više vremena provodi u Los Angelesu,gdje joj se često pridruži i starija sestra koja također svoju karijeru vidi na velikom platnu, a ne na modnim pistama.

Actor Poppy Delevingne poses at the European premiere of
REUTERS
Poppy Delevingne na premijeri filma "Kralj Arthur: Legenda o maču"

- Obje provode sve više vremena u Los Angelesu pa je bilo pravo vrijeme da kupe kuću tamo. S obzirom na to da su njih dvije jako bliske, bio je to prirodan korak. Jedva čekaju da preurede svoj novi dom – otkrio je prijatelj poznatih sestara. Caru trenutačno možemo gledati u filmu "Valerian i grad tisuću planeta" zajedno s pjevačicom Rihannom, dok je Poppy "uhvatila" uloge u filmovima "Kralj Arthur: Legenda o maču" i "Kingsman: Zlatni krug".

Leto se teška srca odvojio od kuće koju je uredio po svojem guštu, ali ubrzo će zaboraviti na nju jer je nedavno kupio novu - ponovno u Los Angelesu. Ona ima čak osam spavaćih soba, 12 kupaonica, galeriju, kino te veliki bazen sa slapom, a za nju je izdvojio 5 milijuna dolara.

Linker
20. travanj 2024 07:27