Žena zna

Na tajnoj strasti potaknutoj traumom iz djetinjstva slavna voditeljice zarađuje milijune

Ellen se s roditeljima stalno selila po iznajmljenim kućama pa je prvu zaradu utrošila na vlastiti dom. Seljenje joj je očito ostalo u krvi jer svaku kuću koju kupi, preuredi i ubrzo proda.

Slavnu televizijsku voditeljicu i komičarku Ellen DeGeneres i njezinu suprugu, glumicu Portiju de Rossi, u Hollywoodu zovu lovkinjama na nekretnine. A to i ne čudi jer su u posljednjih petnaestak godina kupile i prodale više od dvadeset luksuznih kuća koje su same uredile, a strast im je postala i unosan posao.

Najnovija akvizicija im je velebna vila u Montecitu, luksuznom predgrađu Santa Barbare koji se nedavno spominjao oko nesnosnog smrada koji se širi s obližnjeg utočišta za ptice. No do Ellen i Portie taj smrad, koji smeta princu Harryju i Meghan Markle, također stanovnicima Montecita, nije stigao, pa su uz već dva imanja koja tamo posjeduju - kupile novo.

image

Villa Tragara u Montecitu koju je voditeljica sa suprugom kupila za 21 milijun dolara

MOVOTO VIA THE GROSBY GROUP/ PROFIMEDIA

Radi se o imanju koje se prostire na dva i pol hektara s vilom od 1200 četvornih metara za što su izdvojile 21 milijun dolara. Reklo bi se unosan posao, jer je bivši vlasnik prije samo tri godine za svoje imanje tražio 35 milijuna dolara.

Raskošno zdanje nosi ime Villa Tragara i uređeno je u maorskom stilu inspirirano palačom Alhambra koja se nalazi u španjolskoj Granadi. Na imanju se nalaze i dodatne zgrade, maslinik, jezero, teniski teren, bazen... No, teško da će zadržati izgled, jer dugogodišnja strast slavne voditeljice je unutrašnje uređenje i preprodaja nekretnina.

image

Velebnu u vilu u maorskom stilu Ellen DeGeneris će sigurno prurediti

MOVOTO VIA THE GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image

Interijer Ville Tragara inspiriran je maorskim stilom

MOVOTO VIA THE GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

"Kad sam bila mala nismo imali vlastitu kuću i stalno smo se selili i iznajmljivali neke nove kuće. Uvijek mi je bio problem urediti svoju sobu, jer ju zapravo nikada nisam ni imala. Tako sam od prvih zarađenog novca kupila prvu kuću, pa drugu, pa treću... Više im ni ne znam broj. Prva je bila mali bungalov u zapadnom Hollywoodu koji sam preuredila i prodala za veći iznos. Tada sam shvatila, ako nešto poboljšate i uljepšate, na tome možete i zaraditi",kazala je Ellen DeGeneres u razgovoru za američki časopis AD gdje je otkrila svoje strasti zbog čega su joj nadjenuli nadimak - morski pas za kuće.

Čitajte i: Zelena je hit boja u uređenju interijera, imamo super ideje kako je uklopiti u prostor

"Iako se puno selim, dom za mene znači mjesto gdje ću se osjećate ugodno. Volim lijepe stvari, možda više od drugih ljudi, ali sve je to uzalud ako na sofu ne mogu staviti noge ili ako na njoj ne smiju ležati moji ljubimci", dodala je DeGeneres koja ima i svoju liniju proizvoda za kuću, a izdala je i knjigu Home, posvećenu unutrašnjem uređenju.

U njezinoj strasti prati ju i supruga i očito ne prigovara puno oko stalnog mijenjanja adresa.

image

Kuća u Montecitu na kojoj su ovih dana zaradile gotovo dva milijuna dolara

RISKIN VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image

Kuću, koja je ovih dana dobila novog vlasnika, preuredila je slavna voditeljica

RISKIN VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Sada je za vidjeti što će učiti s novim imanjem s obzirom na to da su prošlo, koje su početkom 2021. kupile u Montecitu za 12 milijuna dolara, ovih dana prodale za 13,9 milijuna. Iako tvrdi da nikada nije imala namjeru kupovati i prodavati toliko kuća, već ju jedino veseli njihovo dizajniranje, čini se da joj jednako veselje donosi i zarada koja čini veliki udio u njezinom bogatstvu procijenjenom na 400 milijuna dolara.

Osim toga, tom se poslu uskoro može posvetiti i puno radno vrijeme jer je prošle godine potvrdila da će ovogodišnja sezona njezinog talk showa The Ellen DeGeneres Show, koja joj je donosila pozamašnu zaradu, ujedno biti i posljednja.

Linker
15. travanj 2024 22:46