neimanmarcus.com
Zlatno-ružičasti privatni avion

Napokon poklon za onog koji ima sve!

Amerčki lanac trgovina, Neiman Marcus prvak je u ostvarivanju luksuznih snova. Tvrtka u čijem su vlasništvu i online luksuzna destinacija MyTheresa te robna kuća Bergdof Goodman, specijalizirana je za prodaju najluksuznijih brendova, a svake godine na svojim stranicama objavljuje listu najprestižnijih božićnih darova.

A o toj listi se bome govori jer ovo su darovi o kojima velika većina na svijetu može samo sanjati. Jedan od zanimljivijih s prošlogodišnje liste bilo je putovanje na kraj Zemljine atmosfere u iznosu od 90 tisuća dolara koje uključuje i osobnog bartendera. Ali u redu je i sanjati jer nam je ove godine za oko zapeo malo drugačiji poklon s kojim si možete zamisliti da ste riješili problem kupnje božićnog dara nekome tko ima sve. Recimo, iduće godine mu možete mu pokloniti prekrasno dizajnirani avion - cobalt valkyrie X u ružičasto-zlatnoj boji.

Njegovo lansiranje na tržište planirano je za 2017. godinu, a cijena će iznositi milijun i pol dolara. Bit će to najbrži mali avion na svijetu s brzinom od 370 km/h, a moći će primiti troje putnika, pilota i prilično veliku količinu prtljage, skije, golf palice i slično. Predviđaju mu idealnu putničku službu za vikend putovanja ili brzinski shopping.

Linker
25. travanj 2024 07:02