Vila nadomak Los Angelesa

Novo utočište pop princeze! Zavirili smo u luksuzno zdanje u kojem uživa slavna Rihanna

Poznata pjevačica Rihanna nedavno je postala vlasnica vile u brdima iznad Beverly Hillsa čiji je nekadašnji vlasnik bio jedan od najpoznatijih pisaca krimića - Sidney Sheldon. Uvid u njezin luksuzni dom donosi naše specijalno izdanje ‘Gloria DOM‘. Ovo raskošno i luksuzno specijalno izdanje magazina Gloria posvećeno je kulturi stanovanja i življenja.

Čini se kako je američka pop diva Rihanna imala dobar razlog zbog kojeg ove godine nije došla na dodjelu Grammyja. Pjevačicu je, naime, zaokupila potraga za oazom u kojoj će se odmarati i pritom ostati nadomak Los Angelesu, a pronašla ju je u rezidencijalnoj četvrti u brdima iznad Beverly Hillsa, u susjedstvu Paula McCartneyja. Impresivan posjed Heather Road s okućnicom od gotovo pola hektara i vilom od 700 četvornih metara njezina je nova akvizicija na kojoj je već u startu profitirala: spustila je cijenu s traženih 15 na 13,8 milijuna dolara, a ušteđeni iznos zacijelo će utrošiti na dotjerivanje pokojeg detalja vile.

Čitajte i: Luksuzno izdanje specijala ‘Gloria DOM‘ je na kioscima! Slavimo ljepotu življenja i donosimo popuste na ‘it‘ namještaj

image
IMP FEATURES/PR
image
IMP FEATURES/PR

Vila je sagrađena 30-ih godina prošlog stoljeća, a prvi vlasnik bio joj je američki spisatelj, redatelj i producent Sidney Sheldon.

Posjed je 2007. naslijedila njegova kći, a prije pet godina kupio ga je za 4,3 milijuna dolara američki poduzetnik Daniel Starr. Preuredio je svaki pedalj: rezultat je bijelo oličeno zdanje s pet spavaćih soba i sedam kupaonica čija su podovi izrađeni od francuske svijetle hrastovine, dok su kamini, dva "otoka" u kuhinji s mjedenim slavinama i kupaonice optočene mramorom.

image
IMP FEATURES/PR
image
IMP FEATURES/PR

U prizemlju se nalaze primaće sobe kojima dominira igra crno-bijelog, a strogi dojam ublažavaju detalji od hrastovine te tepisi i namještaj u smeđoj boji, koji se očito sviđa vlasnici kozmetičke marke Fenty Beauty te linije rublja Savage x Fenty. Ondje je smještena knjižnica s policom za knjige u obliku “saća”, a goste u prizemlju “dočekuje” skulptura bika koja podsjeća na “Charging Bull”, rad kipara Artura Di Modice ispred njujorške burze.

image
IMP FEATURES/PR
image
IMP FEATURES/PR

Na katu se pak nalazi glavna spavaća soba čiji je najljepši pogled na kanjon Coldwater nedaleko od Los Angelesa.

Ono što najviše zanima trendseterice je Rihannina garderoba, koja je relativno mala i jednostavno uređena. Cipele je smjestila u visoku staklenu vitrinu, dok je odjeća također pospremljena iza staklenih pregrada i ladica. U natkrivenom, otvorenom prostoru na katu pjevačica, koja iza sebe ima 60 milijuna prodanih albuma, smjestila je teretanu s ogledalom. Modna poduzetnica u Los Angelesu, prema pisanju američkih medija, posjeduje još tri doma, a uz to penthouse u New Yorku, kuću u Londonu te vilu na rodnom Barbadosu. Sudeći po pažnji kojom je uređena njezina posljednja akvizicija, nije teško zaključiti koji joj je dom najdraži.

Domovi su postali naša sigurna utočišta u kojima je sve podređeno udobnosti i opuštanju od stresnih vijesti. Zato ovaj put Gloria DOM, specijalno izdanje magazina Gloria posvećeno kulturi stanovanja i življenja, donosi presjek trendova koji pokazuju kako je koronakriza promijenila naše domove i odnos prema njima. Gloria DOM na kioscima je do 31. srpnja, a možete ga kupiti po cijeni od 30 kuna.

Linker
18. travanj 2024 19:47