SVE ŠTO VAM TREBA

Ovog Božića minimalizam i prirodni materijali: Omiljen high street brend predstavio blagdansku kolekciju!

U H&M-u sada možete pronaći sve što vam je potrebno za božićni ugođaj kod kuće.

Najpopularnija shopping odredišta odavno su prepuna trendi komada za sezonu jesen/zima 2021., a sada su počele pristizati i kolekcije za blagdansko vrijeme od kojeg nas dijeli tek nešto više od mjesec dana. Ostalim brendovima koji su već predstavili prve kolekcije inspirirane božićnim motivima sada se pridružio i švedski high street brend H&M!

Ukrasna dekoracija od papira - 3,99 €

image
H&M

Ukrasni jastuk - 7,99 €

image
H&M

Kroz liniju za dekoraciju doma 'H&M Home' predstavljeno je sve što nam je potrebno za topli božićni ugođaj u domu nadolazećih blagdana.

Skandinavski minimalizam i prirodni materijali

Svjetlucavi ukrasi - 14,99 €

image
H&M

Deka od meke vune - 29,99 €

image
H&M

Klasičan skandinavski minimalizam i prirodni materijali božićne H&M-ove kolekcije stvorit će intimnu obiteljsku atmosferu u svakom domu, a neutralne boje i elegancija odaju dozu profinjenosti pa će podići ugođaj na sasvim novu razinu.

Čitajte i: Točno dva mjeseca do Božića: U high-street trgovinama nabavite božićne ukrase i dekor i unesite blagdansku toplinu u dom

Ako još niste odlučili u kojem će tonu vaš dom biti ovih blagdana, uputite se u H&M jer njihovi svijećnjaci, jastuci, deke, mirisne svijeće i ukrasi za bor jednostavno pristaju svakom interijeru stvarajući toplinu doma.

Pribor za salatu - 12,99 €

image
H&M

Ukrasni vijenac - 29,99 €

image
H&M

Čitajte i: Omiljeni brend sada ima kolekciju za kuhinju: Opremite najdražu prostoriju trendi stolnjakom, krpama i košarama za kruh

Jastuk s printom - 7,99 €

image
H&M

Kamene posudice - 19,99 €

image
H&M

Čaše za šampanjac i detalji za serviranje božićnih gastro delicija ukrasit će vaš blagdanski stol kako bi cijeli dom bio u istom tonu.

Ukrasne svijeće - 4,99 €

image
H&M

Blagdanski ukrasi - 9,99 €

image
H&M

Prva ovogodišnja blagdanska H&M kolekcija dostupna je na web shopu, a na vama je da pronađete ukrase kojima ćete obogatiti vaš dom u nadolazećim mjesecima!

Čaše za šampanjac - 12,99 €

image
H&M
Linker
24. travanj 2024 15:37