promo
HRVATSKI DIZAJN

Personalizirane daske za kuhanje s potpisom brenda Little Miss Puu

Iz ljubavi prema drvetu i hrani nastaju originalne Little Miss Puu kuhinjske daske za rezuckanje, sjeckanje ili jednostavno posluživanje omiljenih delicija.  U više dimenzija i oblika, na stol donose gozbu hrane i ljubavi imenujući kuhara/kuhare ili pak iskazujući njegovu omiljenu izreku.

Ručno rađene Little Miss Puu daskice, obogaćene personaliziranim porukama, dolaze u nekoliko oblika i dimenzija: četverokutna dimenzija 24 x24 cm, pravokutna dimenzija 20x30cm te u obliku oblaka ili praščića. Daskice nose imena ljubavnih parova, obitelji i kuharskih izreka te su idealan poklon za svakog kuhara ili onoga koji to tek želi postati.

promo

Nije nužno imati ni komplicirani recept jer omiljeni sir ili suhomesnati narezak također odlično prijaju posluženi na ovim daskicama, u potpunosti personaliziranim prema vašim željama. Dokazujući da ljubav zaista ide kroz želudac, ove daskice donose humor na stol i pričaju priču ukućana. Možda je to tek početak zajedničkog života, stupanje u brak ili hedonističko uživanje u životu, ali ovaj produklt može poslužiti kao dobra ideja za poklon.

promo

Svoj primjerak daskice kao i ostatak Little Miss Puu ponude možete naručiti na službenom Facebook profilu te vidjeti više na Instagramu.

Linker
25. travanj 2024 08:25