Bogdan Kijanica
LITTLE MISS PUU

Personalizirane kockice koje ćete poželjeti čuvati na polici

Little Miss Puu novi je zagrebački brend personaliziranih proizvoda za djecu i odrasle na hrvatskom tržištu. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece,  tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Kao divan detalj na polici, kutija praktične namjene ili vlastita drvena kockasta priča za igru, Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni i najmanjim uzrastima.

Bogdan Kijanica /

Poput pravih pričopričalica/storytellers, Little Miss Puu kocke pričaju priču o počecima; počecima života i počecima ljubavi. Na originalan i atraktivan način, dolaze u boji drveta, ali i boji po želji pružajući tako u potpunosti mogućnost prilagodbe ovih kocaka i do najsitnijih detalja.

Bogdan Kijanica

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca ili omiljene osobe postaju glavni likovi. Ukoliko želite zabilježiti datum, vrijeme i mjesto rođenja vašeg djeteta, Little Miss Puu predlaže „BB/ Birth Brick“ kocke. Vjerujući da je svaki dječak princ, a djevojčica princeza, nastaju kocke “Once upon a time“ koje vaše dijete stavljaju u glavnu ulogu, u priču u kojoj glavni lik živi u dvorcu, u ulici u kojoj živi i inače sa svojom obitelji. Ukoliko pak želite proslaviti ljubav odraslih, onu veliku i snažnu iz koje se i rađaju mali prinčevi i princeze tu je “Love story“ kocka koja može nositi datum vašeg vjenčanja ili upoznavanja, inicijale ljubavnog para, stihove najdraže pjesme i slično.

Bogdan Kijanica

Nastale iz ljubavi prema najnježnijim ljudskim bićima, onim najmanjima, Little Miss Puu story teller kocke na svega šest stranica i u raznim bojama pričaju onu iskonsku priču o svakom pojedincu. Uz njih stara izreka „kocka je bačena“ zaista postaje stvarnost. Pobrinite se samo da bude bačena na pravu stranu kako bi svi mogli pročitati što ste dobili.

Bogdan Kijanica

Proizvodi su dostupni na Facebook profilu Little Miss Puu te nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka i odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Linker
25. travanj 2024 07:50