OAZA MIRA I LJEPOTE

Polje lavande, mnoštvo zimzelenog grmlja, aleja javora i bambusa: Idealno mjesto za ljetno vjenčanje nadomak Zagreba

Centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima ima bogatu ponudu za uzvanike. Od hortikulture, hrane i pića, ljubaznog osoblja i predivnog interijera i eksterijera.

Mjere su popustile, sva silna vjenčanja koja su se odgodila zbog pandemije počela su se održavati, a u pravom trenutku je otvoren i dugoočekivani centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima. Svega nekoliko minuta vožnje od centra, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.

image
Centar za evente Riverside Garden nalazi se svega nekoliko minuta vožnje od centra, a može ugostiti do 600 ljudi.
MATIJA VURI

- Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u cocktail varijanti, gdje će svi uživati u našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bi oplemenili prirodno zeleno okruženje i sve to nadomak centra Zagreba - ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić te dodaju: "Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke".

image
Vlasnici Goran i Andreja Turkić kažu kako je sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna za obred vjenčanja.
MATIJA VURI

Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za cocktail varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njenim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici.

Čitajte i: Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo shoppinga

Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i „Green Room“, divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke sa 40 sjedećih mjesta.

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

image
Gosti će uživati u hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća.
MATIJA VURI

Za gastro ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna, ali i moderna jela. Osim gastro ponude, preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja, jer kako ponosno kaže Tena, u njenom timu se osim izvrsnog kuharskog i uslužnog osoblja nalaze i event manageri.

image
Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.
MATIJA VURI
Linker
23. travanj 2024 22:27