Simbol sreće i nade!

Prizor koji oduzima dah! Božićna bajka u Londonu: Raskoš s više od deset tisuća kristala

Cijenjena britanska dizajnerica cvijeća, osnivačica tvrtke McQueens Flowers, uredila je božićno drvce u jednom od najluksuznijih hotela u srcu Londona.

S više od 10.000 kristala ukrašeno je božićno drvce u Claridge’su, jednom od najluksuznijih hotela u srcu Londona. Rezultat je spektakularan: drvce izgleda kao da je zaleđeno, a istodobno je elegantno i glamurozno. Ove godine ukrasila ga je cijenjena britanska dizajnerica cvijeća Kally Ellis, osnivačica tvrtke McQueens Flowers, poznate po bajkovitim aranžmanima za oskarovske zabave magazina Vanity Fair, novinarske večere u Bijeloj kući i balove za pobjednike Wimbledona.

image
Božićno drvce u hotelu Claridge’s u Londonu.
PROMO

Inspiraciju je pronašla u art decou, i to iz dva razloga - zato što je Claridge’s klasični primjer art deco arhitekture i zato što su dvadesete godine prošlog stoljeća bile doba sreće i nade nakon velikih stradanja u Prvom svjetskom ratu. - Ove godine, koja je mnoge odvojila od njihovih voljenih, trebamo se sjetiti lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno i vjerovati da će ih biti i u budućnosti - istaknula je Kally Ellis.

Linker
15. travanj 2024 10:44