Dior
to je limunada sa stilom

Slamke od gotovo 1000 kuna? Dior ima najluksuznije koje ste do sada vidjeli

Ekološka osviještenost u posljednje je vrijeme sve češća tema u medijima, a osobito u modnoj industriji koja je jedan od najvećih zagađivača okoliša. Luksuzni francuski modni brend poveden tim trendom svojim novim proizvodima pridonosi očuvanju okoliša, ali po vrlo zanimljivoj cijeni?

Ekološka održivost i odbacivanje plastike i korištenje ekološki prihvatljivijih materijala ono je čemu bismo trebali težiti, ako želimo smanjiti već učinjenu štetu za naš planet.

Modna kuća Dior uz modnu liniju ima i home kolekciju dekorativnih jastuka, svijećnjaka, vaza, posuđa i između ostalog i slamki. I ovim najobičnijim svakodnevnim predmetima kao što su slamke Dior je dao dozu luksuza i prestiža, u svrhu očuvanja okoliša. Kako bi izbacili plastiku, francuska kuća dizajnirala je set od šest slamki, ručno rađenih od puhanog stakla i isto tako, ručno ukrašenih. S obzirom na materijal, slamke se mogu koristiti više puta, ili u krajnjem slučaju biti dekoracija zbog svoje ukrasne kutije, no u svakom slučaju za njih ćete izdvojiti 150 dolara.

Dior
Dior Masion set slamki

Dior

Eco-friendly slamke dolaze u profinjenoj kutijici crveno bijelog dezena i oličenje su luksuznog dodatka u svakom domu. Ipak, ako ih usporedimo s metalnim slamkama koje je modna kuća Saint Laurent prodavala po cijeni od 235 dolara za dva komada, Dior slamke se čine prihvatljivijom ponudom.

Uz ovaj dodatak pridonosite očuvanju okoliša sa stilom, a uz slamke, cijela ljetna Toile de Jouly kolekcija obilježena je ovim bojama i sličnim dezenom. Ako se odlučite priuštiti si ovakve dodatke za dom, možete ih pronaći na njihovoj web stranici ili prodavaonicama.

Dior

Linker
15. travanj 2024 23:52