Bezvremenski dizajn

Stigla je KARE Milano kolekcija: Talijanska elegancija u jesenjem stilu osvaja na prvu

Iz KARE radionice stiže nam nova kolekcija Milano inspirirana bezvremenskim talijanskim dizajnom, kolekcija koja je oda talijanskoj eleganciji koja nadmašuje svaki trend.

Inspiraciju pruža talijanski dizajn namještaja s kojim se niti jedna nacija ne može mjeriti.

image
KARE Moods Milano
KARE

Stoga, znalci nude vrhunske cijene za komade namještaja talijanske grupe Memphis, koji se temelje na radu Ettorea Scottsassa, dizajnera poznatog po izradi svakodnevnih komada namještaja od šarenih čunjića, piramida i kugli.

image
KARE Moods Milano
KARE

S druge strane tu su lagani retro klasici Gia Pontija bez kojih ne može proći niti jedan butik hotel u Portofinu. Milano je kreativni i stilistički epicentar svega ovoga.

image
KARE Moods Milano
KARE

Eksperimentiranjem se ispunjava potreba za tradicionalnim umijećem, a zaigrana jednostavnost susreće diskretnu eleganciju.

image
KARE Moods Milano
KARE

Italija ima još mnogo blaga na poklon: najfiniji mramor za ploče stolova i postolja svjetiljki ili tipičan terazzo izgled koji osvježava izgled KARE komoda.

image
KARE Moods Milano
KARE

S Milanom, retro foteljama i mramornim stolovima useljava se Dolce Vita, kojom se volimo počastiti u ova vremena.

image
KARE Moods Milano
KARE

Posjetite KARE salone diljem Hrvatske i otkrijte novu Milano kolekciju namještaja, rasvjete i asesoara! Kupovati možete i online putem Meblo Trade webshopa.

SAMO U NOVOM BROJU MAGAZINA GLORIA | Do četvrtka 5. studenog KARE daruje 22% na kompletan asortiman namještaja, rasvjete i asesoara uz kupon s popustom iz novog broja magazina Gloria.

image
NOVA GLORIA U PRODAJI
Linker
18. travanj 2024 16:25