DNNA MIRISI

Tenisačica Donna Vekić uoči OI predstavila svoj novi projekt: Spojila mirise Kopačkog rita i Francuske

Nakon lansiranja novog branda Dnna luksuznih premium mirisa za interijer, naša najbolja tenisačica počastila je poslovne partnere i prijatelje.

"Drago mi je realizirati ideju jačanja branda kroz organiziranje ovakvih druženja jer omogućavaju da s vama podijelim emociju koju smo uložili u kreiranje proizvoda i mirisnih kreacija. Hvala svima na omogućavanju da ovu kolekciju približimo na uživanje mnogima u Hrvatskoj i svijetu", rekla je tenisačica Donna Vekić.

Luksuzni premium mirisi DNNA nastali su spajajući stoljetnu tradiciju Murano stakla, mirisnih kreacija iz centra parfumerije u svijetu - Grasse, Francuska i pčelinjeg voska iz Parka prirode Kopački rit.

image
Donna Vekić večeru je organizirala u Opatiji.
PR

Hotel Ikador u Opatija odabran je kao prva lokacija za održavanje DNNA svečane večere uz svijeće, koja će se održavati tradicionalno diljem svijeta. Predstavljena je i kolaboracija DNNA x Hotel Ikador, jedinstvena mirisna kombinacija lovorovog lista i bora gostima pruža miris destinacije tijekom boravka u hotelu, uz mogućnost da kupnjom svijeće ili difuzora mirisne fantazije ponesu u svoj dom, koji će ih podsjećati na nezaboravan boravak u Opatiji i Hrvatskoj.

image
DNNA mirisi.
PR

DNNA je predstavio i cijelu kolekciju svih pet mirisnih kombinacija koje su dostupne na online webshopu www.dnna.eu i premium prodajnim mjestima u Hrvatskoj i svijetu.

image
Uzvanici Donnine večere.
PR

Na večeri su prikupljene prve želje gostiju jer uz DNNA svijeću svakim danom možete poželjeti novu želju i skupiti snage za ostvarivanje svojih ciljeva.

Čitajte i: Na svoj 25. rođendan i prvi dan Wimbledona, Donna Vekić pokreće svoj veliki projekt!

Čitajte i: Humanitarni spektakl Gem Set Hrvatska: Hrvatski sportaši zaigrali tenis na vrućem petrinjskom terenu, Modrić odnio pobjedu

"Moj je život sazdan od uspona i padova, ali uspijevam ih prevladati i iz svake bitke izaći jača. Jednostavno sam takva! Ove su svijeće moj način nošenja s izazovima izvan terena, one su zaslužne za moje dragocjene trenutke opuštanja. Jer sutra me iznova očekuju novi izazovi", izjavila je Donna Vekić na lansiranju kolekcije u lipnju, kada je slavila i svoj 25. rođendan.

image
Ambijent u hotelu Ikador.
PR
Linker
18. travanj 2024 05:11