Ali Mirza Mulabegović i Nina Badrić
 FOTOGRAFIJE: GORAN PEREšIN
poznata lica na otvorenju

Zagreb Social Club: Otvoren atraktivan showroom za pop up druženja i radionice

Otvoren je zanimljiv prostor koji u Zagrebu spaja street style modu, kreativnost, edukaciju i druženje. Na otvorenju su se pojavili brojni obožavatelji brenda te neka poznata lica.

Zagreb je dobio novu zanimljivu modno-kulturnu destinaciju na adresi Smičiklasova 22. Brend Zagreb Social Club napokon je otvorio vrata svog kreativnog prostora koji objedinjuje showroom, umjetničku galeriju i prostor gdje će se održavati različite kreativne radionice.

image
Zagreb Social Club
FOTOGRAFIJE: GORAN PEREšIN

“Očekuje Vas prva serija izložbi gdje ćemo predstaviti rad mladih umjetnika, ali isto tako ti umjetnici će doraditi u svom stilu naše prepoznatljive maskirne jakne koje će ići na aukciju, a sam umjetnik bira da li će sredstva s aukcije ići za njegov budući projekt, da li će biti donacija nekoj humanitarnoj akciji ili nekome slabijeg imovinskog statusa. U suradnji s likovnjacima iz OMART Radionica organizirat ćemo kreativne i edukativne radionice za male i velike, a u planu su nam također i radionice samo za velike.” izjavio je Ali Mirza Mulabegović, osnivač Zagreb Social Cluba.

image
Viktor Šimunić
FOTOGRAFIJE: GORAN PEREŠIN
image
Zagreb Social Club
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO


Zagreb Social Club je nastao 2017. kao novi projekt Ali Mirze Mulabegovića, koji već stoji iza modnog branda younghearts. Zagreb Social Club kreće od ideje da streetwear bez kulture tj zajednice je samo moda, te zato ima tri stupa kao temelj branda. Prvi stup je moda, drugi stup je kultura, a treći stup je zajednica gdje sudjeluju, ali i organiziraju humanitarne akcije.

image
Viktor Šimunić
FOTOGRAFIJE: GORAN PEREšIN


Sve informacije o radionicama i radu Smičiklasove 22 možete pratiti putem službenog instagram profila Zagreb Social Club, a najnovije modne komade možete vidjeti i na njihovom webshopu www.zagrebsocial.club.

image
Zagreb Social Club
FOTOGRAFIJE: GORAN PEREšIN
Linker
16. listopad 2021 02:37