promo
Nova shopping adresa

Zagrebačko mjesto gdje stanuje bezvremenski dizajn

Sinonim za bezvremenski dizajn i eleganciju, Staccato - Porsche Design, nedavno je preselio iz Centra Kaptol u Masarykovu 26. U poznatoj zagrebačkoj shopping ulici očekuje vas od sada u još većem prodajnom prostoru!

Od novčanika, torbica, marama i ručnih satova, preko pisaćeg pribora, notesa i etuija, do različitih, dizajnom izuzetno efektnih poklon setova – Staccato - Porsche Design oduševljava izborom dizajnerskih darova i jedinstvenim konceptom u kojem je darivanje dobilo novu dimenziju. Ovdje će baš svatko pronaći upravo ono što zovemo idealnim darom – nešto posebno, jedinstveno, praktično, svevremensko i – od srca!

promo
Graf von Faber-Castell

Jedan od vodećih premium brendova u kategoriji najkvalitetnijih modnih dodataka i prava modna poslastica za znalce, Porsche Design, sinonim je ovog originalnog dućana. S modnim dodacima koji kombiniraju funkcionalnost i bezvremenski čisti dizajn, uz impresivne tehničke inovacije, naprosto nikada nećete pogriješiti. Uz stalni asortiman torbica, novčanika i parfema, ovdje možete pronaći i mnoge jedinstvene proizvode, između ostalog i bluetooth zvučnike koje ekskluzivno za Porsche Design proizvodi legendarna tvrtka KEF.

promo
Philippi

Osim Porsche Designa u ponudi je još desetak vrhunskih brendova među kojima su Graf von Faber-Castell, Diplomat, Lexon, Ungaro… Od nedavno, u portfelju dućana je i poznati Hugo Boss s kolekcijom pisaćeg pribora, poslovnih mapa, kišobrana i privjesaka, koji će jednako osvojiti i žene i muškarce.

promo
XD Design

Staccato – Porsche Design posebno je mjesto u Zagrebu po ponudi atraktivno dizajniranih predmeta u vrlo velikom rasponu cijena, od iznimno pristupačne Staccato kolekcije s prozvodima za dom, slobodno vrijeme i posao, pa sve do brendiranih artikala viših cjenovnih kategorija. No, jedno im je zajedničko - svaki je poseban, daje sjajnu vrijednost za novac i na prvi pogled izaziva “wow efekt”.

Linker
14. travanj 2024 16:32