IDILA

Božićna bajka u kultnom zagrebačkom hotelu: Počastite se delicijama tradicionalnih i modernih receptura

Uživajte u bogatom božićnom stolu i bajkovitom ambijentu s jedinstvenim pogledom na glavni zagrebački trg u American Steak & Grill Houseu Hotela Dubrovnik.

Zagreb je poznat po svojoj raznolikoj i zanimljivoj adventskoj ponudi primamljive hrane i pića, a svake godine svjedočimo novim, još atraktivnijim lokacijama na kojima želimo provesti blagdanska okupljanja. Jedno takvo mjesto koje oduševljava novom božićnom ponudom nalazi se u samom srcu grada - na njegovom glavnom trgu. Ovih blagdana American Steak & Grill House Hotela Dubrovnik postaje pravi mali božićni kutak. Poznati restoran Hotela Dubrovnik u blagdanskim vikendima koji su pred nama pripremit će najveći i najbogatiji bife stol koji ste vidjeli i to prepun slanih i slatkih delicija i specijaliteta spremljenih tako da oduševe i najzahtjevnija nepca.

image

Hotel Dubrovnik

PRESS

American Steak & Grill House mjesto je koje gurmani vole ne samo zbog vrhunske gastro ponude, već i zbog ugodnog i toplog interijera u kojemu uvijek možete uživati s odličnim pogledom na gradsku vrevu Trga bana Jelačića koja je u ovo doba godine posebno magična. U bajkovitom ambijentu restorana koji nudi novo iskustvo bifea najveće zvijezde očekivano će biti sve vrste steakova iz redovne ponude restorana koje će se pripremati na licu mjesta, ali i klasičnije blagdanske poslastice pripremljene na njihov, originalan način. Naime, restoran Hotela Dubrovnik nudi ponudu koja je savršen spoj američke kuhinje i naše tradicije.

image

Hotel Dubrovnik - ponuda

PRESS

Uz Tomahawk, T - Bone, N.Y. Stripsteak, File mignon ili Porterhouse steakove po kojima je American Steak & Grill House poznat, u bife ponudi naći će se i dimljeni losos na rikuli s kaparima, carpaccio od sabljarke s dresingom od meda i limuna, kremasta juha od bundeve s krutonima od kukuruznog kruha, zapečeni zagorski štrukli, škampi na buzaru, tradicionalna punjena patka s heljdinom kašom, punjena teleća plećka s gljivama i paprikom te još mnoge druge delicije prigodne za ukusan blagdanski ručak ili večeru.

image

Hotel Dubrovnik

PRESS

Kreativan meni koji će dočekati goste American Steak & Grill Housea ne staje samo na slanim jelima. Slastice koje će se pripremati u Hotelu Dubrovnik savršeno će zaokružiti cijelu priču; od božićnog kuglofa, orahnjače i dubrovačke rožate do torte od sira ili do jedinstvene zvijezde menija - američke pite od jabuka.

Ovaj neodoljivi specijalitet koji se može jesti i u toploj i u hladnoj verziji dodatno je obogaćen umakom od vanilije, a rijetkost je u klasičnoj zagrebačkoj gastro ponudi pa smo sigurni da će se za njega uvijek tražiti tanjur više.

image

Hotel Dubrovnik

PRESS

Bife ponuda bit će dostupna od petka do nedjelje tijekom tri blagdanska vikenda u periodu od 17. prosinca do 2. siječnja što znači da u Hotelu Dubrovnik čak i na Novu godinu možete uživati svim osjetilima. U raskošnoj atmosferi blagdanskog bifea, Hotel Dubrovnik je ove godine za svoje goste odlučio pripremiti nešto drugačije, puno neposrednije od klasičnih hotelskih dočeka. Naime, htjeli su biti pristupačniji i osigurati čarobnu atmosferu ne samo hotelskim gostima već i svima onima koji uz vrhunsku hranu, bajkovit ugođaj, prigodnu glazbu i pregršt dobre volje žele dočekati 2022. godinu.

image

Kuglof

PRESS

Za uživanje u bife delicijama American Steak & Grill Housea trebat ćete izdvojiti 199,00 kn po osobi, odnosno 499,00 kn po osobi za proslavu Nove godine, a u cijenu je uključena i čaša pjenušca. Za rezervacije i dodatne informacije pošaljite upit na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na 01/4818 613 i rezervirajte svoje mjesto već danas.

image

Hotel Dubrovnik

PRESS
Linker
15. travanj 2024 04:08