Dobri domaćini

Brzi tečaj hrvatskog: Sin Davida Skoke učio Gordona Ramsayja našem jeziku, rezultat je urnebesan

Nasljednik našeg slavnog kuhara družio se sa svjetski poznatim chefom za vrijeme snimanja emisije Gordon Ramsay Neistražene kuhinje, a rezultat zabilježen na kameri je pravi televizijski biser.

Jedan od omiljenih domaćih chefova David Skoko bio je domaćin slavnom gostu i kolegi Gordonu Ramsayu kada je ovaj snimao epizodu svoje kulinarske emisije "Uncharted Croatia" (Neistražene kuhinje), no ono što David nije otkrio sve do sada je da je Gordona pod svoje uzeo njegov sin Anton.

Skoko je objavio kratki video koji pokazuje kako je izgledala njihova avantura 'iza kamera' te otkrio urnebesne detalje - poput onoga da njegov sin uči britanskog chefa hrvatskim riječima. "Susnježica", "kukuruz" i fraza "tata gdje je umak od janjetine", bila su Ramsayeva prva lekcija iz našeg prilično teškog jezika. Slavni kuhar, pisac i voditelj to je i primijetio požalivši se Antonu da u Hrvatskoj imamo predugačke riječi.

Ono što je posebno simpatično je dječakova iskrenost, koji je svog oca ocijenio sedmicom, a Gordonu je poručio da će bez problema pobijediti Davida.

Uskoro na ekranima

Naš je chef ujedno i najavio kada će se cijelu epizodu moći pogledati, na kanalu National Geographic u Hrvatskoj to će biti 19. lipnja, dok će se u SAD-u emisija moći vidjeti 21. lipnja.

Čitajte i: David Skoko pronašao komadić raja na zemlji: Gastro priča s potpisom omiljenog TV kuhara

Hrvatska se pojavljuje u sklopu treće sezone dokumentarne serije Uncharted Gordona Ramsaya. U Hrvatskoj je snimao na ljeto 2020. iako su informacije o sadržaju tajne slavni je kuhar viđen u Istri, u restoranu Vodnjanka, na Crvenom otoku i kod chefa Jeffreya Velle u rovinjsko restoranu Cap Aureo.

Ideja serije je da Ramsay putujući po svijetu otkriva lokalne tradicije i kulturu hrane i na lokalne stanovnike primijeni svoju mentorsku metodu proslavljenu u Hell’s Kitchen.

David Skoko nije prvi put pokazao kako je izgledalo na snimanju sa slavnim kuharom, nedavno je tako otkrio zajedničku fotografiju snimljenu u Istarskoj Batelini, na kojoj s Gordonom marenda uz more. "Ono kad digneš parengal za ugore pa si malo pomarendaš", napisao je zagonetno David krajem svibnja.

Pogledajte video
Linker
19. travanj 2024 11:18