Raj za nepce

Morate ih posjetiti! Novootvorena mjesta u Zagrebu donose cool vibru u grad

Novi lokali koji donose vrhunsku lokalnu kavu i okuse Italije već su oduševili brojne posjetitelje, a ponuda im je doista sjajna.

Centar Zagreba ovoga proljeća vrvi od odlične gastronomske ponude, a počela su se otvarati neka nova cool mjesta na kojima ćemo moći uživati u ukusnim jelima i kvalitetnoj kavi. Među takvima se posebno ističu dva novootvorena mjesta: Mangia Paninoteka i Luta Coffee koja nude pravu malu oazu smještenu u centar grada.

image

Centar Zagreba ovoga proljeća vrvi od odlične gastronomske ponude.

PRIVATNI ALBUM
image

Mangia Paninoteka je nešto što u Zagrebu po prvi puta imamo prilike vidjeti, a riječ je o popularnim talijanskim sendvičima panini.

PRIVATNI ALBUM

Mangia Paninoteka je, pritom, nešto što u Zagrebu po prvi puta imamo prilike vidjeti, a riječ je o popularnim talijanskim sendvičima panini. Smještena u Medulićevoj ulici odmah pored Salumerije Mangia, paninoteka nudi pregršt jela pripremljenih isključivo pomoću talijanskih namirnica. Iako se u njihovoj ponudi mogu pronaći brojne talijanske slastice, Mangia Paninoteka nudi doista nevjerojatne paninije koji se razlikuju prema osnovnoj namirnici, a posebno se ističu oni s mortadelom i pršutom.

image

Počela su se otvarati i neka nova cool mjesta na kojima ćemo moći uživati u ukusnim jelima.

PRIVATNI ALBUM

Paniniji se poslužuju u talijanskoj lepinji foccaccia, a pripremaju se isključivo pomoću kvalitetnim namirnicama, i to po narudžbi gosta.

image

U Mangia Paninoteci moći ćete uživati i u slasticama pripremljenim prema talijanskoj recepturi.

PRIVATNI ALBUM

Stoga, ako se odlučite počastiti ovom talijanskom delikatesom, možete biti sigurni da će vam biti servirano svježe jelo. Osim paninija, u Mangia Paninoteci moći ćete uživati i u slasticama pripremljenim prema talijanskoj recepturi i, dakako, pomoću namirnica iz Italije, a posebno se ističu sicilijanski cannoli i desert rum baba.

Čitajte i: Top 5 u gradu: Na ovim lokacijama možete uživati u odličnom brunchu u Zagrebu!

Ako ste, ipak, u potrazi za novim cool mjestom na kojem ćete popiti dobru kavu, svakako valja posjetiti coffee shop Luta koji nudi lokalnu kavu, kao što je Kava Family iz Splita i Cogito Coffee iz Zagreba. S obzirom na to da su vlasnici strastveni sportaši koji u ovaj lokal unose i ljubav prema sportu, u sklopu objekta može se kupiti i kvalitetna sportska oprema kakvu nije moguće naći na drugim mjestima u Hrvatskoj.

Riječ je o lokaluu koje povezuje sport, održivost i kvalitetnu kavu, a već je postao nezaobilazno mjesto za one željne kvalitetne kave i nešto drugačijeg dizajna.

Linker
16. travanj 2024 18:22