PROMO
pravi gastronomski raj

Pogledajte kako izgleda ‘najslađe selo‘ u Hrvatskoj: Štrudlafestu nisu odoljeli ni Damir Kedžo ni Ivan Pažanin

Prvi vikend rujna ostat će upamćen kao najslađi vikend u godini. Naime, ovogodišnji Štrudlafest još je jednom pokazao svu svoju raskoš i usrećio brojna nepca.

Šarmantno selo Jaškovo još je jednom spojilo gastronomiju, sport i kulturu, a brojne posjetitelje posebno su oduševili okusi štrudli kojih je i ove godine bilo na desetke te je mnogima bilo teško odabrati koji okus kušati. Štrudle su se neprestano pekle, a kako su vruće stigle na police, jednakom su brzinom i nestajale.

image
Štrudlafest
PROMO

Najslađi vikend u godini neki su iskoristili i za piknik u sklopu festivala, neki su uživali u kreativnim radionicama, ali najviše je bilo onih koji su od ambasadorica Štrudlafesta htjeli naučiti kako najbolje pripremiti ovu slasnu poslasticu.

image
Štrudle su se tamanile jednakom brzinom kako su i izlazile iz pećnica.
PROMO

Oni željni aktivnijeg uživanja mogli su uživati u najslađoj biciklističkoj ruti – štrudla by bike, dok je štrudla safari na Dobri također bio odličan mamac za sve one željne adrenalina.

Čitajte i: Štrudlafest! Dani rezervirani za ovu slasticu sa svim mogućim nadjevima, kojoj nije odolio ni Ivan Pažanin

image
Štrudle su se punile svim mogućim nadjevima.
PROMO

Štrudlafest je i ove godine, osim u Jaškovu, imao svoje punktove diljem Karlovačke županije, pa su se tako u ovaj festival uključili brojni restorani, Gradski muzej Karlovac, Stari grad Dubovac, Baraćeve špilje, Zavičajni muzej u Ozlju, Žitna lađa te Ivanina kuća bajke u Ogulinu.

image
Dok su jedni uživali u štrudlama, drugi su se priključili kreativnim radionicama.
PROMO

Posebno veselje posjetitelja izazvala je odluka organizatora da u ovu priču uključi i Ivan Pažanina te Damira Kedžu. Ivan Pažanin je tako na ovogodišnjem izdanju pripremio gastro show "Dalmacija u selu štrudle", dok se popularni pjevač odlučio za akustični koncert pun emocija.

Linker
23. siječanj 2022 17:13