Gloria auto

Albina Grčić mora se za volanom osjećati sigurno i komforno: ‘Čim sam napunila 18 godina, uhvatila sam se polaganja‘

Splitska glazbenica voli energičnu, ali sigurnu i udobnu vožnju, a svoje idealno vozilo pronašla je u Renaultu Capturu.

Nakon što je na Eurosongu dala najbolje od sebe, pred splitskom glazbenicom Albinom Grčić (22) novi su estradni projekti. Oni su razlog zbog kojih često putuje na relaciji Split - Zagreb, a kako bi joj vožnja protekla što udobnije, nedavno je preuzela ključeve novog Renaulta Captura koji joj je Renaultov ovlašteni prodajni salon iz Splita, Auto kuća Gašperov, ustupio na korištenje. Pjevačica je vrlo dobra vozačica kojoj je iznimno važno osjećati se za volanom sigurno i komforno.

- Čim sam napunila 18 godina, uhvatila sam se polaganja - rekla je studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u rodnom gradu, koja dok sluša glazbu u automobilu često zapjeva.

Čitajte i: S Ellom Dvornik otišla sam u đir po gradu: Otkrila mi je zašto je s kćerkicama u autu uvijek popriličan kaos

image
Albina voli 'stisnuti gas', ali pritom je vrlo oprezna.
ROMEO IBRIŠEVIĆ

- Ne bih rekla da sam sklona prebrzoj vožnji. Ali mogu biti itekako nervozna naiđem li na prepreke - dodaje Albina. Uz Renault Captur s lakoćom upravlja pa joj je vožnja pravi užitak.

Automobil ima mali radijus okretanja i vrhunske manevarske mogućnosti, motor je štedljiv, oprema raskošna, a vozačima se uz to nudi nekoliko kombinacija dvobojne karoserije te pregršt detalja u dizajnu automobila koje mogu prilagoditi svom ukusu. Namijenjen je mladim ljudima koji podjednako vole stizati na događanja u gradu, zaputiti se na izlete u prirodu te odvoziti zahtjevne dionice.

Linker
16. travanj 2024 11:53