tajne stila

Jeste li spremni za stilski zaokret u budućnost? Elegancija za svaki dan koja će vas oduševiti

Budućnost je stigla - električni automobil ljubimac je žena koje jednaku brigu pokazuju za okoliš kao i za osobni stil. Elegancija i ležernost kao način života nose sa sobom uživanje na svakom koraku, uz vrhunsku kvalitetu ali i odgovornost prema okolišu te prihvaćanje održivih vrijednosti. Jer zašto ne nositi i ne voziti sa stilom?!

Vožnja električnog automobila nije samo odraz brige o okolišu, to je odraz stila i načina života. Estetiku pritom ne treba zanemariti! I baš kao što modne odabire određuje naš stil tako i odabir automobila ne prepuštamo slučaju nego nizu kvaliteta koje su nam važne! Elegancija sa stavom uz brojna inteligentna tehnološka rješenja idealan je recept za uspjeh.

BMW iX3 potpuno je električna verzija sada već legendarnog njemačkog SUV-a koja uz najsuvremeniju tehnologiju pruža neodoljiv luksuz. Osim izvrsnog osjećaja u vožnji, ovo je automobil koji će sasvim sigurno ostati primjećen na cesti.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Dinamičan, inovativan, odličnog dizajna i funkcionalnosti, ovaj je automobil idealan za moderne žene koje vole kvalitetu i pouzdanost, za žene koje jednako tako u modi ne rade kompromise.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
VEDRAN PETEH/CROPIX CROPIX

Njihov je odabir modna marka Comma čija je casual elegancija sjajan izbor za svakodnevne kombinacije koje uz male promjene modnih dodataka dožive pravu transformaciju iz dnevnih u večernje varijante. Brzo, efikasno i sa stilom.... odvezite se u dan.

Stilist: Oliver Jularić
Model: Vana M./Talia model
Šminka i frizura: Terezija Vuić

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s BMW & Comma

Linker
20. travanj 2024 16:31