Auto Dalmacija

Salon kojem svi vjeruju: Rabljeno, ali pouzdano - kupci dobivaju jamstvo na ispravnost, ali i na kilometražu

Više od 500 automobila, većinom starih manje od jedne godine, nudi se u salonu Auto Dalmacija u Trogiru, ovlaštenom zastupniku tvrtke Kia, čiji kupci dobivaju jamstvo na ispravnost - kao i na kilometražu.

Kako odabrati rabljeni automobil? Kako vjerovati da prethodni vlasnik nije prije prodaje sakrio neki kvar ili lažirao broj prijeđenih kilometara? Odgovor je jednostavan - izaberite trgovca rabljenim vozilima u kojeg možete imati povjerenje - a u Trogiru, u naselju Plano, to je Auto Dalmacija, s najvećim ponudom u Dalmaciji, ali i šire.

Budući da je Auto Dalmacija ovlašteni zastupnik južnokorejske tvrtke Kia, u bogatoj ponudi salona najviše je njihovih automobila, ali isto tako i drugih modela koje kod nas već tradicionalno traže kupci rabljenih vozila.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Od Kije tu su popularni Stonic, XCeed, Sportage i drugi, a od ostalih brendova zastupljeni su, primjerice, Volkswagen Golf i Renault Captur. Među najtraženijim rabljenim vozilima su SUV modeli, a ovdje ih nude gotovo nove, stare tek nekoliko mjeseci i s malim brojem kilometara. Na tržištu ih inače nema puno, posebno u posljednje vrijeme, kada je proizvodnja u cijelom svijetu smanjena zbog nestašice čipova.

Sva vozila u ponudi temeljito su ispitana u tehničkom odjelu, i to u čak 110 točaka, a kad je to potrebno, i dorađena u ovlaštenoj servisnoj radionici. Auto Dalmacija jamči za tehničku ispravnost svakog vozila u ponudi, kao i za broj prijeđenih kilometara.

Automobili se mogu razgledati u salonu, kao i na 3500 kvadrata otvorenog prodajnog prostora. Osim jamstva, koje se za Kijina vozila proteže na rekordnih sedam godina, te dobrog odnosa kvalitete i cijene, Auto Dalmacija nudi i modele financiranja prilagođene kupcima, prateće usluge osiguranja, održavanja, zamjensko vozilo za vrijeme servisa i druge pogodnosti. Kupac je uvijek na prvom mjestu, kažu u Auto Dalmaciji, jer ako je on zadovoljan, to im je najbolja reklama.

Linker
19. travanj 2024 23:17