Edon Krasniqi
NAŠ OTOK JE TOP DESTINACIJA

Indijsko vjenčanje na Korčuli samo je jedno u nizu: 'Ovakav luksuz Hrvati si ne mogu priuštiti'

Bivša novinarka Edita Drušković vratila se u rodni kraj kako bi se posvetila vrlo romantičnoj i unosnoj misiji. Naime, ona sudjeluje u organizaciji vjenčanja za najmoćnije ljude iz svijeta koji su upravo Korčulu prepoznali kao idealnu destinaciju za početak bračnog života.

"Samo ove sezone u planu je gotovo 50 stranih vjenčanja. Korčula je došla u prvi plan zato što je Dubrovnik izgubio intimu preko ljeta zbog gužvi, a mladencima je ona jako važna, a uz to ona ima i jednu od najljepših scenografija na svijetu. Na otoku je sve teže isproducirati, ali ako imate dovoljno vremena sve se stigne. Primjerice, za indijsko vjenčanje, koje se odvijalo ovog vikenda, trebali smo pronaći 100 svilenih marama i lepeza, a trajalo je dva ili tri dana", uvodi nas u priču Edita Drušković iz "Korcula Dream Weddingsa" koja nam govori da je riječ o vrlo bogatim klijentima.

Mladenka je Rohini Bhalla, Indijka, a mladoženja je Amerikanac George Bozovic čija baka je porijeklom iz naših krajeva, a upravo zato je ovo vjenčanje i bilo u renesansnoj Palači Arneri u Korčuli. Ljubavni par upoznao se u Londonu, a na vjenčanju kao s filmskog seta uzvanici su bili sa svih sedam kontinenata jer su oboje top menadžeri u svom poslu.

Edon Krasniqi
Indijsko vjenčanje na Korčuli


Edon Krasniqi
Indijsko vjenčanje na Korčuli

Edon Krasniqi
Indijsko vjenčanje na Korčuli

Edon Krasniqi
Indijsko vjenčanje

Edon Krasniqi

"Zahtjeva ne nedostaje. Na ovom vjenčanju je na jutarnjom zakuski morala biti veganska hrana u skladu s indijskim obredima. Inače se najčešće traži privatan zakup hotela, glisera, a hrana, kolači i vino uvijek moraju biti domaći, lokalni", govori Edita koja dodaje kako su na indijskom vjenčanju bili svjetski uglednici iz svijeta politike, medicine i biznisa. I dok smo strancima još uvijek jeftiniji i zanimljivi, iz agencije nam otkrivaju kako si ovakav luksuz Hrvati baš i ne mogu priuštiti pa su njihovi klijenti redom bogati stranci.

Edon Krasniqi

Edon Krasniqi

Linker
17. travanj 2024 14:40