Profimedia, PhotoAlto
NAJSRETNIJI DAN

Inspirirajte se: Pripremite svom djetetu rođendan iz bajke

Proslave dječjih rođendana postale su neizbježan 'plan za vikend' svih mladih roditelja. Pozivnice se iz vrtića i škole donose iz tjedna u tjedna, a djeca se raduju druženju s prijateljima i danima prepričavaju dojmove. U moru igraonica, rođendaonica, tematskih partyja i raznolikih proslava, teško je biti originalan kad je u pitanju organizacija rođendana vlastitog djeteta. U nastavku donosimo zabavne i lijepe ideje s kojima ćete, uz malo truda, napraviti čaroliju za vaše dijete i njegove prijatelje

Kad govorimo o proslavama rođendana dječaka, čini se kako su oni već generacijama sasvim zadovoljni s Mickey Mouseom i Ninja kornjačama te bilo kakvim partyjem koji uključuje nogomet ili automobile. Većina djevojčica, pak, zaželjet će proslave inspirirane princezama, pa smo tako posljednjih godina svi barem nekoliko puta posjetili rođendan u znaku Disneyjevog hita Frozen.

Ako vaš mališan nema jasne ideje o tome koju rođendansku temu želi, a i vama je ponestalo inspiracije, kao temu iduće proslave razmislite o - kampiranju. Izvesti pravo kampiranje za veću skupinu zahtjevan je i gotovo nemoguć pothvat, ali zato u vlastitom stanu ili dvorištu možete dočarati pravi mali rođendanski kamp, a vaše će dijete, kao i njegovi gosti, biti oduševljeno.

Kao kruna svakog rođendana nezaobilazna je torta, pa se potrudite da i ona prati temu proslave:

U nedostatku vanjskog prostora, mališani će biti itekako sretni maštajući u prostoru poput ovoga:

Društvene mreže sa svih strana pršte od pomalo kičastih flamingo rozih partyja za velike djevojke. No, zašto u njima ovoga ljeta ne bi uživale i male djevojke? Uz pravilnu paletu boja, mnoštvo balona i zelenila te prigodne ukrase, vaš ćete stan u trenu pretvoriti u pravi tropski raj za malene princeze.

Za kraj predstavljamo klasičnu temu u kojoj su uživale i bake i djedovi današnjih malih slavljenika.

Kauboji i indijanci baš nikada ne izlaze iz mode, a evo i zašto:

Linker
25. travanj 2024 06:12