Sipa/EPH
DVOSTRUKA ULOGA

Ben Affleck - redatelj i 'vitez tame'

Stiže još jedan film o popularnom superheroju iz Gothama, otkrio je Kevin Tsujihara, direktor producentske kuće Warner Bros., i potvrdio šuškanja o dvostrukoj ulozi američkog glumca. Ben Affleck ponovno će utjeloviti Batmana, ali i režirati film o “vitezu tame”.

Ben Affleck debitirao je kao “čovjek-šišmiš” u filmu “Batman protiv Supermana: Zora pravednika” redatelja Zacka Snydera, koji se trenutno prikazuje u našim kinima. Film u kojem se prvi put zajedno pojavljuju Batman i Superman nije ispunio visoka očekivanja kuće Warner Bros., ali je ipak nadmašio predviđanja kritičara koji ga nisu dočekali s najboljim osvrtima.

Iako njegova uloga Batmana nije dočekana s odobravanjem obožavatelja, kritičari su nahvalili novog, mračnijeg “viteza tame” i glumu američkog glumca, koji iza sebe ima uspješne redateljske projekte, među ostalima i film “Argo” za koji je 2013. osvojio Oscara.

Ben Affleck nije htio otkriti nikakve planove za novi film o Batmanu, koji će izaći najranije 2018. godine, a do tada ćemo ga gledati u ulozi čovjeka-šišmiša u filmu “Suicide Squad”, koji u kina stiže u kolovozu ove godine, i u filmu “Justice League” koji je najavljen za 2017. godinu.

Linker
14. travanj 2024 12:38