Promo
Nova pjesma

Bend Pips, Chips & Videoclips obilježava dugih 25 godina postojanja novom pjesmom

Jedan od omiljenih hrvatskih bendova, ali najdugovječnijih, zagrebački Pipsi ovih dana obilježavaju 25 godina postojanja benda.

Novu pjesmu pod imenom "K1" bend je objavio putem profila na stranici Bandcamp."Baš nikad nam na obljetnice nije uspjelo isfurati događanje kakvo smo htjeli, na način koji smo planirali. Veliki samostalni koncerti nas nisu zanimali, uvijek smo razmišljali o multimedijalnom, multižanrovskom pristupu gdje bi Pipsi bili samo puzzla većeg mozaika. Nije nam se poklopilo tako da niti jednu do danas nismo obilježili. Eto, zato za našu 25. godišnjicu poklanjamo pjesmu – "K1", za koju smo se svi u bendu složili da predstavlja ono najbolje od nas u ovom trenutku. 'Budi dobar u zlom svijetu!' poruka je za koju mislimo da je važna u vremenu i na mjestu kojem živimo." izjavio je frontmen benda Dubravko Ivaniš Riper ovim povodom. Novu pjesmu poslušajte u nastavku:

Pjesma "K1" za sada ima samo digitalni oblik, ali sredinom svibnja u planu je lansiranje videospota. Također, iz benda su poručili kako ovo nije najava albuma jer o toj formi trenutno ne razmišljaju već im je u planu svakih šest mjeseci objaviti novu pjesmu. Od svibnja nadalje Pipsi kreću sa svirkama, akroz ljeto će nastupiti na brojnim festivalima.

Linker
16. travanj 2024 07:26