Događanja u travnju

Bogat program za proljeće: Zagrebački klub dočekao spreman toplije vrijeme i popuštanje mjera

Od radio i video emisije, preko filmova do koncerata i klupskih programa u Dva Osam posjetitelje čeka uzbudljiv travanj.

Nije šala povodom prvog aprila! U DVA OSAM klubu od nedavno moguć je veći broj posjetitelja, a produženo je i radno vrijeme. Mnogi glazbeni i drugi programi obilježit će proljeće u ovom klubu.

Utorak je rezerviran za razgovor u sklopu Pozitivan ritam RS & Podcasta, srijedom je filmska večer, a četvrtak, petak i subota rezervirani su za glazbu. U travanj ulaze već krajem ožujka, jer četiri dana traje proslava rođendana glazbenog portala Ravno do dna - četiri koncerta počevši od 30. ožujka, održat će se u četiri dana - očekuju nas nastupi marisol, 21 Vek & Dina Jashari, Rebel Star i dRUMELODY.

image

Program za travanj

PRESS

"Nastavljamo i s našim RS & Video podcastom Pozitivan ritam, svakog utorka uživo iz kluba uz online emitiranje na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika, PDV-a (+ YouTube), Radija 808 i DVA OSAM. Ovog mjeseca na čašicu razgovora dolaze nam tri belgijska kralja Axel, Joeri i Yves 5.4., zatim 12.4. Vesna Pisarović, 19.4.Tihomir Pop Asanović i Mario Ivelja, a zadnjeg gosta objaviti ćemo naknadno", javljaju iz kluba DVA OSAM.

Čitajte i: Klub u kojem vladaju žene: Kad su svi zatvarali i otpuštali, one su otvorile klub koji danas okuplja mladu urbanu scenu

Filmske večeri u klupskoj atmosferi održavaju se srijedom uz besplatan ulaz, a ovog mjeseca prikazuju se: 6.4. ‘Daleka obala u Americi‘, 20.4. ADU na Jabukovcu, filmovi Sare Grgurić i 27.4. ‘Don‘t Go Gentle‘, film o bendu Idles.

image

Dimitrije dimitrijević koncert

PRESS

Osim već spomenutih koncerata povodom rođendana portala Ravno do dna, 7.4. na pozornicu se penje Dimitrije Dimitrijević sa svojim bendom, 13. i 14.4. napokon dolazi vrijeme za odgođenu promociju albuma Aklee Neon. 15.4. pankerijamo uz Argies i Kiper, 21.4. uz E.N.D., Kelvar Bikini i Entropist, te 29.4. uz Špurijus čiji će gosti biti objavljeni naknadno.

Čitajte i: Aklea Neon okupila ženski bend: Svoje himne predstavlja na rasprodanim koncertima

I ovog mjeseca plešemo na klupskim večerima; 8.4. Disco Panonia, 9.4. dobro poznati Dark Side by Tomi Phantasma, 16.4. dolazi nam Dobar Đir w/ DJ Frisco. 22.4. večer za sve uz Mix Up by DJ IV/AN, Pass Da Mic 29.4. i 30.4. cvjetamo uz Lezbijsko proljeće by Zbeletron.

image

Disco Panonia: Mala Herba, Le Chocolat Noir

PRESS

Ulaznice su dostupne na web stranici kluba i u PDV shopu. Do daljnjeg ulaz u klub moguć je isključivo uz covid propusnice te iz kluba sugeriraju da se ulaznice osiguraju u pretprodaji.

Linker
18. travanj 2024 19:21