YouTube
FILM USKORO U KINIMA

Čaroban spot Johna Legenda i Ariane Grande za 'Ljepoticu i Zvijer'

Jedni od najpoznatijih pjevača današnjice John Legend i Ariana Grande dobili su uloge u novom filmu "Ljepotica i Zvijer", ali one glazbene. Osim što u kina uskoro dolazi igrana adaptacija legendarne Disneyjeve bajke, stiže i remake nagrađivane naslovne pjesme animiranog filma iz 1991. godine u njihovoj izvedbi za koju je napokon objavljen i spot.

Video je snimljen u dvorcu Zvijeri u kojem Ariana Grande gleda u čarobno ogledalo odjevena u ekstravagantnu kreaciju tamnocrvene boje ispod koje bi se mogli skrivati različiti likovi iz popularne bajke poput svijećnjaka Lumierea, šalice Chip ili pak gospođe Potts, čajnika. Adriana je okružena laticama ruže, dok John, odjeven poput princa, svira klavir. I kao da njihovi odlični kostimi i vokali nisu dovoljni, dodatna poslastica za sve obožavatelje su i scene iz nadolazećeg filma "Ljepotica i Zvijer".

Naslovnu pjesmu Disneyjevog klasika u originalu su otpjevali Celine Dion i Peabo Bryson 1991. godine.

- Nije lako raditi remake klasika koji je osvojio nagrade Oscar i Grammy, ali s dva najbolja pjevača – Johnom Legendom i Arianom Grande – osvježit ćemo pjesmu čija melodija i stihovi stvarno mogu inspirirati – izjavio je producent Ron Fair.

Iako se Celine nije vratila kako bi svoj glas ponovno posudila za naslovnu pjesmu filma, svejedno će se naći na soundtracku: legendarna pjevačica će pjevati originalnu pjesmu "How Does a Moment Last Forever". Film s Emmom Watson, Danom Stevensom i Lukeom Evansom u glavnim ulogama u kina stiže 16. ožujka.

Linker
19. travanj 2024 11:40