Press
FRESH ISLAND FESTIVAL

Chris Brown dolazi u Hrvatsku

Glavna glazbena zvijezda ovogodišnjeg Fresh Island festivala, koji se od 12. do 14. srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu, je r’n’b pjevač Chris Brown.

Prvi put u povijesti festivala koji ove godine slavi peti rođendan pozornica će biti smještena tik do mora, na samoj plaži, kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova popularnog glazbenika.

Chris Brown dobitnik je nagrade Grammy, a njegov album prvijenac Chris Brown zasjeo je na prvo mjesto Billboard ljestvice. Do danas je izdao sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu.

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala ugostit će i druge glazbene zvijezde među kojima su Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Koncert Chrisa Browna, najavljen za 14. srpnja, bit će jedini “Big Beach” događaj koji će se ovog ljeta održati preko cijele plaže Zrće, a ulaznice za festival se mogu kupiti u sustavu Eventim po cijenama od 449 kn za 3DayFestival, 2.269 kn za VIP3Day, 220 kn za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kn za VIP 1Day (Chris Brown).

Linker
17. travanj 2024 16:29