Posebna kao i uvijek

Diva oduševila koncertom u Splitu! Josipa Lisac ne staje, nego najavljuje još glazbenih poslastica do kraja ljeta

Nakon trijumfalnog nastupa u utorak u Splitu na Sustipanu, velika glazbena umjetnica najavila je još tri koncertna nastupa za kraj ljeta.

Na izuzetnu lokaciju na Sustipan Josipa Lisac vratila se u utorak 10. kolovoza nakon dugih devet godina, na pozornicu i događaj koji je i otvorila u srpnju 2012. godine. Josipin nastup tada bio je prvi uopće na manifestaciji San sustipanske noći, koja je odmah postala tradicionalna, a uskoro i jedan od najznačajnijih glazbenih događaja ljeta u Splitu svake sezone.

Kroz dvosatni nastup Josipa je podsjetila na svoj prebogati katalog klasika, koji sadržava pjesme poput “Danas sam luda” koja je digla publiku na noge, kao i emotivne “Magla” ili “Gdje Dunav ljubi nebo”.

image
Koncert Josipe Lisac u Splitu na Sustipanu.
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Više puta tijekom koncerta pohvalila je splitsku publiku koja je mirno i s pažnjom odslušala cijeli koncert. U posebnom ambijentu Sustipana, jednog od najljepših koncertnih prostora na našoj obali, Josipa Lisac i njezin band još jednom su ostavili sjajan dojam na njene fanove.

Čitajte i: Josipa Lisac prisjetila se skromnog djetinjstva: 'Meso sam jela samo jednom tjedno'

Oduševili su mnogobrojnu publiku svih generacija koja nastup naše dive ispratila gromoglasnim pljeskom i sjedeći na dekicama, što je na neki način postao i zaštitni znak Sustipanskih noći.

Pjevačica nastavlja s nastupima

image
Koncert Josipe Lisac u Splitu na Sustipanu.
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Josipa Lisac će koncertno ljeto nastaviti u Rijeci, na Trsatskoj gradini 25. kolovoza, nakon čega slijede Špancirfest u Varaždinu 29. kolovoza i koncert u Đakovu 17. rujna.

"To su moje igre. Pjesme koje su nastale prije toliko vremena stalno mijenjam, osvježavam. Godinama sam trošile sate da objasnim što radim i onda mi je došla ta savršena riječ, ja njih updateam. Publika u Splitu zna slušati, a to su vrlo rijetki trenuci. Uvijek ste prihvaćali moju glazbu i na tome vam hvala", rekla je jučer Josipa, piše Slobodna Dalmacija.

Linker
19. travanj 2024 20:23