LOVAC I LEDENA KRALJICA

Emily Blunt i Charlize Theron - spektakularna borba kraljica

Južnoafrička glumica ponovno je utjelovila lik Zle kraljice u nastavku akcijske avanture “Snjeguljica i lovac” iz 2012. godine. Kako je izgledao svijet prije nego je Snjeguljica uopće srela lovca saznat ćemo u filmu “Lovac i Ledena kraljica”, redatelja Cedrica Nicolasa-Royana.

Charlize Theron ponovno je zla Ravenna koja neoprostivim zlodjelom izdaje svoju dobru sestru Freyu (Emily Blunt) i svojim činom zamrzne njezino srce te u njoj oslobodi ledenu moć. Zbog svega Ledena kraljica povlači se u kraljevstvo daleko na sjeveru i tamo stvara svoju vojsku lovaca. Kad se dvije kraljice počnu boriti za prevlast, jedino što stoji na putu Zloj kraljici je Freyin najelitniji lovac Eric, kojeg je ponovno utjelovio Chris Hemsworth. Lovac zajedno s ratnicom Sarom (Jessica Chastain) mora pomoći Ledenoj kraljici da pobijedi svoju sestru ili će Ravennino zlo zauvijek vladati.

Film mnogi uspoređuju s Disneyjevim animiranim hitom “Smrznuto Kraljevstvo”, a specijalni efekti i kostimografija dobili su posebne pohvale. Film Lovac i Ledena kraljica u distribuciji Blitz film i video možete pogledati u kinima od ovog četvrtka.

Linker
26. travanj 2024 00:46